Valikko Sulje

Värikkyys on valttia

Self Style Memory -laatat ovat saatavilla useissa eri värisävyissä. Vedensininen laatta sekä Svedbergsin harjattu messinkinen allas luovat ylellistä tunnelmaa kylpyhuoneeseen, Tarja Soininen näyttää.

Nyt on aika vaihtaa väreihin

Kuopion Uuni ja Kaakeli on palvellut asiakkaitaan jo yli 20 vuoden ajan. Vuosien saatossa tilat ovat tuplaantuneet, ja nyt myymälän käytössä on reilut 700 neliötä.

Uudistetut ja avarat tilat luovat mahdollisuuden tuoda esille runsaan valikoiman laattoja, kylpyhuonekalusteita, lattiapäällysteitä, tapetteja ja maaleja sekä tulisijoja.

– Asiakkaiden on helppo tutustua tuotteisiin paikan päällä myymälässämme. Materiaalit eri sävyineen näyttäytyvät juuri sellaisina kuin ne ovat todellisuudessakin. Esimerkiksi tapettia valikoidessa meiltä saa lainata mallikirjoja myös kotiin katsottavaksi. Näin kuoseja voi vertailla siinä tilassa ja valossa, johon tapetti on tulossa, sisustussuunnittelija Tarja Soininen kertoo.

Uuni ja Kaakeli on myös Värisilmä-myymälä. Palvelukonseptiin kuuluu ammattitaitoisten myyjien opastus kaikissa sisustusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Upeita ja laadukkaita laattoja

Valkoisen valtakausi on nyt ohi ja värejä uskalletaan käyttää rohkeammin, sisustusmyyjä Sari Hiltunen tietää.

Tapeteissa värit ja kuviot tulivat mukaan jo aikaisemmin, mutta nyt myös laatoissa suositaan rohkeaa ja persoonallista. Lämpimät maanläheiset sävyt ovat nyt in!

Uunin ja Kaakelin suuri lattavalikoima saa kiitosta asiakkailtaan. Yrityksen oma maahantuonti takaa laattojen järkevän hinnoittelun sekä moneen makuun sopivat tuotteet.

Italialaisen Gardenia Orchidea Giola -sarjan tapettimaiset ja kukkakuvioiset laatat ovat tyylikkäitä. Näillä laatoilla luot rauhallista tunnelmaa tai jännittävää ilmettä. Upeita kokonaisuuksia syntyy yhdistämällä kuviolaattaa yksivärisen laatan kanssa.

Giola-sarjassa vaihtoehtoja on kukista trooppisiin kuvioihin. Nämä laatat sopivat erityisesti modernia tyyliä arvostavalle.

Italialaisen Gardenia Orchidea Giola -sarjan tapettimaiset kukkakuvioiset laatat ovat paitsi tyylikkäitä myös kestäviä, Sari Hiltunen esittelee.

Jatkuva takkanäyttely

Uuni ja Kaakelin jatkuvassa takkanäyttelyssä pääset tutustumaan laadukkaisiin malleihin ja toiminnassa oleviin tulisijoihin.

– Meillä saat myös asiantuntevaa opastusta ja teknistä tietoa juuri sen oikean tulisijan valintaan, yrittäjä ja tulisija asiantuntija Esko Tikkanen lupaa.

Myymälän jatkuvassa takkanäyttelyssä on esillä lähes 40 eri mallia.

 

Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 366 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
uunijakaakeli.com