Valikko Sulje

Aidosti paikallinen konevuokraamo

Martikaisen Konevuokraamosta löytyy laitteita laidasta laitaan. Seinällä olevat tukkisakset ja Esson mainos ovat seinällä muistona isästä, Jari (vas.) ja Mikko Martikainen kertovat.

Martikaisen Konevuokraamo Sorsasalossa vuokraa koneet ja laitteet elämisen eri vaiheisiin vuosikymmenten kokemuksella.

Yritys perustettiin jo vuonna 1995 ja on siitä lähtien palvellut asiakkaita Sorsasalossa. Vuokraustoiminnan historia ulottuu tätäkin kauemmas.
– Isälläni oli jo aiemmin konevuokraukseen keskittynyt yritys ja pitkä työhistoria alalla. Vuonna 1995 perustimme yhdessä Martikaisen Konevuokraamon. Myöhemmin mukaan tuli myös veljeni Mikko, Jari Martikainen muistelee.
Kaluston huollossa ja ylläpidossa työskentelee kolme huoltomiestä.
Perheyrityksen valtteja ovat paikallisuuden ja pitkien asiakassuhteiden lisäksi erinomainen sijainti kulkuyhteyksien varrella. Olitpa menossa pohjoiseen tai etelään, Sorsasaloon on helppo piipahtaa hakemaan tai palauttamaan koneet vaikka työmatkan varrella.
– Lisäksi kuljetamme tarvittaessa kalustoa kohteisiin omalla kalustolla.
Vuosien saatossa yrityksen tavaramerkiksi on muodostunut myös monipuolisuus.
– Alallamme on yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet tiettyihin koneryhmiin. Meiltä löytyy laitteita laidasta laitaan niin ammattilaisille kuin kotitarpeisiin. Ihanteellinen vuokrakone on sellainen, jolle on käyttöä ympäri vuoden.

Vuokrattavana 1900 konetta

Kalustossa tosiaan on valinnanvaraa. Esimerkiksi henkilönostimia löytyy noin 50 kappaletta, nostokorkeudeltaan kolmesta yhdeksääntoista metriin. Nostimille vaihtoehtona löytyy myös alumiinisia sekä teräksisiä telineitä.
– Eri kokoisia pienkaivureita löytyy 800 kg – 4000 kg välillä. Suosittuja ovat myös Avant-pienkuormaajat, joihin on saatavissa kauhan lisäksi useita lisälaitteita. Ja Lainalaatikon muuttolaatikot helpottavat muuttopäiviä. Isompaan muuttoon on vuokrattavissa myös rullakoita, Jari ja Mikko kertovat.
Kaiken kaikkiaan vuokrattavissa on noin 1900 konetta. Kaikkia koneita ei tarvitse hankkia omiin nurkkiin pölyttymään, sillä Martikaiselta niiden vuokraaminen käy näppärästi. Kalustoa on tarjolla viidellä paikkakunnalla: Kuopio, Muuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi ja Suonenjoki.

Martikaisen
Konevuokraamo

Leppälammentie 1, 70420 Kuopio
ma - pe 7.30 - 16.30, la 9 - 13
puh. 017 465 3011
palaute@martikaisenkonevuokraamo.fi
www.martikaisenkonevuokraamo.fi