Valikko Sulje

Asumisen laatua kohtuullisella hinnalla

Heli ja Reijo Oja ovat tyytyväisiä Jussi Heiden yrityksen rakentamaan paritaloasuntoon.

Rakennusliike J. Heide Oy rakentaa paritalo- tai rivitaloasuntoja Pohjois-Savossa. Yrityksen hyvä asiakastyytyväisyys perustuu ammattitaitoiseen toteutukseen, työn korkeaan laatuun, toimivaan viestintään ja pitäviin aikatauluihin.

Heli ja Reijo Oja halusivat muuttaa Päivärannan isosta rivitaloasunnostaan pienempään, kun lapset olivat aikuistuneet ja muuttaneet pois kotoa. He päätyivät tutkimaan tarkemmin viimeistelyvaiheessa olevaa paritaloa Hiltulanlahdessa.
– Paritalon sijainti ja hinta olivat kohdallaan, joten teimme kaupat vuoden 2018 alussa. Koko kauppahinta maksettiin vasta valmiista asunnosta, Reijo Oja kertoo.
– Yrityksen maine hyvänä rakennusliikkeenä oli tiedossamme. Päätökseen vaikutti myös se, että se on vahvasti paikallinen yritys: Työvoima on paikallista ja lähes kaikki materiaali ostetaan alueen yrityksiltä.

Hyvälaatuiset materiaalit

Yksikerroksisen paritaloasunnon huoneistoala on 100 neliötä. Siihen kuuluvat olohuone-ruokailutila, kolme makuuhuonetta, sauna ja pesuhuone.
– Asunnon sisustuksessa on käytetty hyvälaatuisia perusmateriaaleja. Esimerkiksi keittiö on hyvin toimiva ratkaisu, ja olemme itse lisänneet keittiöön saarekkeen, Heli Oja esittelee.
Paritalossa on asuntojen omistajien välinen hallinnonjakosopimus eli kumpikin asunto on oma kokonaisuutensa. Yhteistä omistusta on ainoastaan maalämpöpumppu.

Edullista asumista

Reijo Ojan mukaan asuminen paritalossa on maalämmitysjärjestelmänkin ansiosta hyvin edullista. Lisäksi veden kulutus mitataan usealla mittarilla, joten kustannukset ovat tarkasti tiedossa.
– Tämä on asumiskustannuksiltaan edullisin asunto, jossa olemme koskaan asuneet, Oja mainitsee.
– Talo on suunniteltu ja rakennettu huolellisesti. Yhteistyö rakennusliikkeen kanssa on sujunut alusta lähtien hyvin. Voimme kaikin puolin suositella asunnon hankintaa Heideltä.
Ojat ovat asennuttaneet asuntonsa terassille lasituksen ja lämmityksen sekä pihalle valaistuksen. Lisäksi he ovat rakentaneet pation ja istuttaneet pihalle värikäslehtisiä pensaita. Pihan yhdellä sivulla on kasvamassa tuijarivistö aidaksi. Kokonaisuus on viihtyisä kesäkeidas, jossa viihtyy syksylläkin.

Uudisrakentamisen osaaja

Rakennuspalvelu J. Heide on vuodesta 2012 asti toiminut paikallinen rakennusliike. Se toteuttaa korkealaatuista uudisrakentamista nykyaikaisin menetelmin ja uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita hyödyntäen. Yritys on rakentanut kymmeniä asuntoja Pohjois-Savon alueella vankalla rakennuskokemuksella, avaimet käteen -periaatteella.
Yrittäjä Jussi Heide korostaa hyvien työntekijöidensä osaamista ja asennetta korkealaatuisessa rakentamisessa. Yritys työllistää nyt 12 työntekijää.
– Meillä on ”kisällijärjestelmän” tyylinen tapa tehdä töitä. Kokeneet ammattimiehet kouluttavat työn ohessa nuorempia rakentajia ja näin oikea asenne, käytännön taidot ja hiljainen tieto siirtyvät uusille tekijöille, Heide kuvailee.
Uusien asuntojen kysyntä on nyt ennätysvilkasta ja hinnat ovat nousussa, joten asiakkaiden kannattaa varata asunto ajoissa. Heiden seuraava kohde on jo rakenteilla, sillä Vanulantielle Hiltulanlahteen valmistuu ensi keväänä rivitalo.

Valoisan asunnon sisustuksessa on käytetty hyviä ja kestäviä perusmateriaaleja.

Rakennuspalvelu J. Heide Oy

Oppipojantie 7, 71800 Siilinjärvi
puh. 045 843 3158
ma – pe klo 7 – 16
rakennuspalvelujheide@gmail.com
www.rakennuspalvelujheide.fi