Valikko Sulje

Asumisen mukavuutta lasitetulla terassilla

Pekka Kosunen havainnollistaa hiltulanlahtelaisen omakotitalon lasitetulla terassilla, kuinka kesäfiiliksen saapumista voi huomattavasti aikaistaa.

Terassilasitus on käytännöllinen tapa lisätä kodin neliöitä ja jatkaa terassikautta tuntuvasti. Terassi Ässät on paikallinen terassi- ja parvekelasitusten erikoisosaaja, jonka kokenut tiimi tekee myös vaativammat lasitukset kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Viime vuonna kaksi kokenutta terassi- ja parvekelasien sekä valmisterassien ammattilaista, Ässä Lasi Oy ja AJ-Lasitus Oy, yhdistivät voimansa ja näin syntyi Terassi Ässät Oy. Terassilasitus- ja parvekelasitusprojektit tehdään kotimaisilla lasitustuotteilla ammattitaitoisten ja kokeneiden asentajien toimesta. Terassi Ässät operoi Savon sekä Pohjois-Karjalan alueella niin yksityisasiakkaiden, kuin myös taloyhtiöiden ja rakennuttajien kohteissa kerrostaloista omakotitaloihin.

Ympärivuotista erikoisosaamista

Kuopion alueen lasituksista vastaava Pekka Kosunen kertoo kesän olevan kiivainta sesonkia, mutta lasituksia tehdään parvekkeille tai terasseille ympäri vuoden.
– Talvella tehty lasitus on valmiina, kun kelit alkavat kääntyä keväisiksi. Näin saadaan lasituksen edut heti käyttöön täysimääräisesti. Etuja riittää, käytännössä taloon tulee aktiivineliöitä reippaasti lisää, koleampanakin kesänä terassilla viihtyy ja sitä on kiva sisustaa matoilla ja muilla huonekaluilla. Lasitetulla terassilla kalusteet ovat säältä suojassa. Usein vasta lasituksen kautta terassi pääsee todella oikeuksiinsa, Kosunen kertoo.

Yksilöllistä suunnittelua

Terassi Ässät panostaa yksilölliseen asiakaspalveluun ja suunnitteluun. Usein on toiveissa muutakin kuin suoria seiniä. Vaativatkin kohteet lasikattoineen ja useammalle seinälle ulottuvine lasituksineen onnistuvat.
– Meillä on hommissa todella kokenut työporukka, joka on erikoistunut nimenomaan lasituksiin. Tiimi koostuu maakunnan omista ammattilaisista, joilla on yhteenlaskettua työkokemusta nimenomaan tästä työstä kymmeniä vuosia. Projektit suunnitellaan ja aikataulutetaan huolella, näin pystymme tarjoamaan osaamista kilpailukykyiseen hintaan. Tärkeimmät valttimme ovat kuitenkin työn korkea laatu ja aito paikallisuus. Meillä työn myy ja tekee sama porukka. Projekti on kirjaimellisesti läpinäkyvä ilman välikäsiä ja piilokuluja, Pekka Kosunen linjaa.

Terassin lasitus tuo lisätilaa ja viihtyisyyttä asumiseen. Lasienpesuajan säästää moninkertaisesti terassin helpossa puhtaanapidossa.

Järkiratkaisu myös mökille

Terassin lasitus löytyy nykyään myös monelta kesämökiltä. Edut ovat samantyyppiset kuin omakotitalossakin, kesäsesonki jatkuu molemmista päistä ja mökillä viihtyy entistä enemmän. Lasituksella on oma merkityksensä myös mökin lämmityskustannuksissa.
– Lasitettu terassi toimii hyvänä eristeenä ja tuulisen talvikauden jälkeen peruslämmöllä oleva mökki on terassilasituksen ansiosta paljon lämpimämpi. Ja totta kai on mukavampi aloittaa mökkikausi vaikka suoraan grillijuhlilla, ilman että ensimmäiseksi tarvitsee lakaista risuja ja männynkäpyjä, siitepölyä ja muuta ylimääräistä terassilta, Pekka Kosunen muistuttaa.

Terassi Ässät

Teollisuustie 17
79100 Leppävirta

Kuopio / Savo
Antti Heinonen
p. 044 260 9330
antti.heinonen@terassiassat.fi
Pekka Kosunen
p. 040 809 3211
pekka.kosunen@terassiassat.fi

Siilinjärvi ja Pohjois-Savo
Jussi Vänskä
p. 040 820 1004
jussi.vanska@terassiassat.fi

Joensuu – Pohjois-Karjala
Jari Laukkanen
p. 045 614 2677
jari.laukkanen@terassiassat.fi