Valikko Sulje

Asunto Mandaatti antaa varman arvon asunnolle

Sisustussuunnittelija-stailaaja Anni Savolainen, myyntineuvottelija Hannu Hyttinen, toimitusjohtaja Toni Tanskanen, myyntipäällikkö Sami Leppänen ja sisältöstrategi Reetta Häkli ovat asuntokaupan ammattilaisia. Heidät löytää Asunto Mandaatin liiketiloista Kuopion kauppatorin laidalta, kauppakeskus Sektorista.

Kuopiolainen Asunto Mandaatti on asunnon omistamisen, ostamisen ja myymisen haasteiden moderni ratkaisija. Tavoittelipa asuntokaupoilta nopeutta tai hyvää tuottoa, tarjoaa yritys siihen toimivat työkalut.

Toimitusjohtaja Toni Tanskanen kertoo, että yritys tarjoaa asunnon omistajille, myyjille ja ostajille entistä stressittömämmän tavan myydä, omistaa tai vaihtaa asunto. Taustalla on rakentamiseen ja asuntojen remontointiin perustuva liiketoiminta, jonka yhtiörakenteen ansiosta on mahdollista tarjota asiakkaille enemmän vaihtoehtoja kuin perinteiset asunnonvälitystoimistot. Esimerkiksi remonttia kaipaavan asunnon myynti on nyt riskittömämpää ja nopeampaa.
– Asuntokaupassa on myyjän kannalta aina olemassa tiettyjä epävarmuustekijöitä. Uusi asunto saatetaan ostaa juuri sen oikean löydyttyä, ilman että entinen asunto on vielä mennyt kaupaksi. Kahden asunnon loukku on monella tapaa stressaava tilanne, eikä vähiten taloudellisesti. Joskus taas todellinen asuntolöytö meneekin toiselle, kun on ollut pakko odotella entisen myyntiä. Luonnollisesti myös selkeästi remontin tarpeessa olevan asunnon myynti voi takkuilla. Näihin haasteisiin meillä on pätevät ratkaisut, joiden kautta niin myyjä kuin ostajakin saa parhaan tuloksen asuntokaupoistaan. Haluamme olla Suomen varmin ja vaivattomin välittämisen muoto, Tanskanen linjaa.

Varma Arvo -palvelulla takuuhinta asunnosta

Myyntipäällikkö Sami Leppänen kertoo, että Asunto Mandaatin Varma Arvo -palvelu oikaisee edellä mainitut mutkat tehokkaasti.
– Palvelumme tarjoaa asiallisen takuuhinnan myytävälle asunnolle. Takuuhinta perustuu alueen yleiseen hintatasoon, mahdollisiin remontointikustannuksiin sekä välittäjiemme arvioon asunnon mahdollisesta myyntihinnasta avoimilla markkinoilla. Varma Arvo -hinta ei ole minimihinta pakon edessä, vaan kilpailukykyinen vaihtoehto tilanteessa, jossa kaupan viivästyminen voi aiheuttaa suuria kuluja muualla.
Leppänen muistuttaa myös, että palvelu ei sido mihinkään eikä sen tarjoama hinta vaikuta muihin ostotarjouksiin. Jos välitysprosessin aikataulu ei sovikaan, voi kaupat tehdä Varma Arvo -palvelussa määriteltyyn hintaan ilman erillisiä välityskuluja.

Stailauksella asunnon arvo esiin

Asuntojen tyylittely eli stailaus myyntiä varten on tullut alalla jäädäkseen ja sitä tarjoaa lähes jokainen välitysliike, kukin omalla tavallaan. Tyypillisin tapa on tehdä yhdelle kuvalle digistailaus. Asunto Mandaatti on vienyt stailaamisen astetta pidemmälle. Koko koti stailataan ja tähän vierähtääkin tyypillisesti kuvauksineen ainakin puoli päivää.
Anni Savolainen on kokenut sisustussuunnittelun ammattilainen. Hänen palvelunsa kuuluvat aina ilman erilliskustannuksia Asunto Mandaatille annettuihin toimeksiantoihin.
– Asunnon stailaus myyntiä varten tapahtuu aina myyntiin tullutta kotia ja sen asukkaita kunnioittaen. Ideana ei ole tehdä lavastetta, vaan tyylikkäästi tuoda asunnon oma olemus esiin potentiaalisia ostajia kiinnostavalla tavalla. Asunnon nykyistä kalustusta hyödynnetään mahdollisimman paljon, mutta tarvittaessa muutama lisähuonekalu on joskus paikallaan. Tyhjänä myytävien asuntojen kalustus tehdään selkeillä ratkaisuilla, asuntoa ei täytetä tavaralla.
– Perusasetuksena on, että stailauskeikalle aikaa on varattu reilusti ja mukaan otetaan etukäteen harkitut kalusteet ja somisteet. Jokainen kohde on omanlaisensa, niinpä kahta samanlaista stailaustakaan ei voi olla. Parhaimmillaan stailaus tuo esiin nykyisen asumisen parhaat puolet, mutta vihjaa myös mitä uusi omistaja kenties voisi kodissa arvostaa.
– Stailaus luo mielikuvia, mutta realistisella tavalla, ei kulisseja rakentaen, Anni kertoo. 

Asunto Mandaatti

Kauppakeskus Sektori
Puijonkatu 23, 70100 Kuopio
puh. 044 493 1182
kuopio@asuntomandaatti.fi
www.asuntomandaatti.fi