Valikko Sulje

Asunto Mandaatti takaa varmat asuntokaupat

Toimitusjohtaja Toni Tanskanen, myyntipäällikkö Sami Leppänen ja sisustussuunnittelija-stailaaja Anni Savolainen avasivat Asunto Mandaatin uudet toimitilat syyskuun lopulla torin kulmalla kauppakeskus Sektorissa.

Asunnon omistamisessa on omat haasteensa. Ne voivat helposti kääntyä asuntoa ostaessa, ja varsinkin myytäessä, stressin puolelle. Kuopiolainen Asunto Mandaatti haluaa vapauttaa suomalaiset asunnon omistamiseen, ostamiseen ja myymiseen liittyvistä huolista.

Asunto Mandaatti perustuu lupaukselle, että jokaisen asiakkaan asunto saadaan myytyä 100 prosentin varmuudella, aina. Yritys tekee välittämiseen liittyvän työn asiakkaiden vaihtuvat elämäntilanteet ja tarpeet huomioiden. Asiakkaat voivat keskittyä elämiseen ilman riskiä tai painetta asumisesta ja omistamisesta.
Toimitusjohtaja Toni Tanskanen kertoo yrityksen tulokulman asuntokauppaan olevan moderni ja ihmisläheinen. Tärkeintä ovat asiakkaan tarpeet, ei niinkään kohokuorisin myyntipuhein ja tarjouskilpailuin kiihdytetty voittojen maksimointi. Yrityksen arvot: välittäminen, tinkimättömyys, rehellisyys ja osaaminen heijastuvat sen kaikkiin toimintoihin.
– Perustimme Mandaatti Yhtiöt tarjotaksemme asunnon omistajille, myyjille ja ostajille mahdollisimman paineettoman, riskittömän ja varman tavan vaihtaa, myydä tai omistaa asunto. Meillä on taustallamme vakavarainen rakentamiseen ja asuntojen remontointiin perustuva liiketoiminta, jonka yhtiörakenteen ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme enemmän mahdollisuuksia kuin perinteinen asunnonvälittäjä. Ennen kaikkea olemme kaikkien asunnonomistajien tai -ostajien luottokumppani, oli sitten kyseessä remontin tarpeessa yksiö lähiössä tai uudehko omakotitalo uudella asuntoalueella. Meille kaikki ovat premium-asiakkaita, Tanskanen kertoo.

Varma Arvo -palvelulla takuuhinta asunnosta

Tavallisesti asuntokauppa sisältää myyjälle omat epävarmuustekijänsä. Uusi asunto voi olla jo katsottuna ja sopiva hinta sille sovittuna, mutta ehtona voi olla entisen asunnon saaminen kaupaksi. Kauppoja odotellessa jo valmiiksi katsottu uusi koti saattaakin mennä jollekin toiselle ostajalle. Myyntipäällikkö Sami Leppänen kertoo, että ripeä kaupanteko voi olla tärkeämpää kuin pitkässä myynnissä mahdollisesti saatava maksimihinta. Asunto Mandaatin Varma Arvo -palvelu oikaisee nämä mutkat.
– Varma Arvo -palvelumme perustuu asunnon takuuhintaan, jonka myyjä saa yhteistyökumppaniltamme, kun sen tarvitsee. Annettu ostotarjous on pitävä ja toimii varmana arvona, eli takuuhintana myytävälle asunnolle. Takuuhinta perustuu alueen yleiseen hintatasoon, arvioituihin remontointikustannuksiin sekä välittäjiemme arvioihin asunnon lopullisesta myyntihinnasta avoimilla markkinoilla. Kyseessä ei siis ole nopea polkuhinta, vaan hyvin realistinen hinta-arvio, Leppänen kertoo
Ostotarjouksen saatuaan voi vapaasti valita, haluaako myydä asunnon suoraan Asunto Mandaatin yhteistyökumppanille takuuhintaan vai haluaako laittaa asunnon myyntiin alan parhaimmistoon kuuluvien välittäjien avulla. Mikäli tarjouksia ei kuulu tai oma tilanne vaatii ripeää toimintaa, voi aina lopettaa välitysprosessin ja myydä asunnon Varma Arvo -palvelussa määriteltyyn hintaan ilman erillisiä myyntikuluja. Varma Arvo -palvelu ei sido mihinkään eikä sen tarjoama hinta vaikuta muihin ostotarjouksiin.

Ammattitaitoista stailausta

Anni Savolainen on kokenut sisustussuunnittelun ammattilainen. Ennen Asunto Mandaattia hän työskenteli Pohjois-Savon Opistolla sisustussuunnittelun vastuuopettajana ja nyt hän vastaa Asunto Mandaatin sisustussuunnittelusta ja stailauksesta. Hänen palvelunsa kuuluvat aina ilman erilliskustannuksia toimeksiantoon.
– Asunnon myyminen on aina helpompaa, kun kohteen myyntikuvat ovat laadukkaat. Monet asunnot ovat myynnissä tyhjinä ja sellaisenaan mahdollisen ostajan on hankala hahmottaa asunnon olemusta. Mekään emme täytä asuntoa tavaralla, mutta tyylikkäillä perushuonekaluilla näkymä kertoo paljon enemmän. Uusi asukas sisustaa omilla kalusteillaan asunnon mieleisekseen, mutta me autamme näkemään tilan mahdollisuudet, Savolainen muistuttaa.

Asuntokaupan ammattilaisten työtilat ovat avarat ja viihtyisät. käytössä on myös kaksi neuvotteluhuonetta.

Logo kertoo paljon

Asunto Mandaatin avara ja valoisa toimitila sijaitsee kirjaimellisesti keskellä Kuopiota, torin laidalla Kauppakeskus Sektorissa. Yrityksen logo on esillä monessa paikassa. Yhteen kuvaan voidaan tiivistää paljon yrityksen ydinideasta.
– Logon keskellä voi nähdä kaksi nyrkkiä vastakkain. Se kertoo ytimekkäästi asunnon tai muun kiinteistön omistamisen haasteellisuudesta. Perijälle tai asuntosijoittajalle omistaminen saattaa näyttäytyä jopa enemmän eräänlaisena ongelmana. Me tarjoamme siihen ratkaisuja. Logon alalaita kuvastaa tilanteen muuttumista, Toni Tanskanen kertoo.
Nyrkit viestivät myös tämän ajan rennompaa tapaa kohdata ystävä tai yhteistyökumppani. Uuden tuttavuuden kanssa aina ensin muodollisesti kätellään ja kun ollaan vanhoja tuttuja, niin kopsautetaan nyrkkejä vastakkain.
– Tämä symboloi sitä, että haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä ja olla luotettava kumppani. Kuviossa voi nähdä myös asunnon selkeän pohjapiirustuksen ja alalaidan avautuva muoto symboloi ongelmista vapautumista. Asunto Mandaatti tarjoaa toimivat ratkaisut, joilla asuntoasioissa päästään eteenpäin, Tanskanen kertoo tyylikkään logon taustoista.

Asunto Mandaatti

Kauppakeskus Sektori
Puijonkatu 23, 70100 Kuopio
puh. 044 4931182
kuopio@asuntomandaatti.fi
www.asuntomandaatti.fi