Valikko Sulje

Aurinkoista asiakaspalvelua ja rehellisiä ratkaisuja

ZIP-screenkaihdin on tyylikäs ja huomaamaton, joka sulautuu ympäristöönsä.

Joensuulainen EriKaihdin palvelee asiantuntemuksella ja aurinkoisesti. Räätälöidyt ratkaisut pohditaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tärkeintä on auttaa asiakasta löytämään juuri hänen tarpeisiinsa ja budjettiinsa sopiva kokonaisuus, EriKaihdin Oy:n yrittäjä Jarkko Kokkonen kertoo

EriKaihtimen tuotevalikoima on laaja ja laadukas. Osa tuotteista valmistetaan Pohjois-Karjalan alueella.

– Tuotteemme ja palvelumme ovat saaneet niin paljon kiitosta, että nyt laajennamme toimintamme Kuopion alueelle, jossa meillä on edustajayrittäjänä Ismo Silvennoinen.

Talven jälkeen mökillä on usein hyvin tunkkaista, mutta Pöhisköllä ilma saadaan raikkaaksi, Ismo Silvennoinen neuvoo.

Viilennystä ja suojaa kesähelteille

Kuopion sisustusasennuksen Ismo Silvennoisen toimenkuvaan kuuluvat myynti, asennuspalvelu ja opastus. Silvennoisella on vankka kokemus sisustusrakentamisesta sekä tietotaitoa erilaisista materiaaleista ja niiden asentamisesta.

– Mökkiläiselle suosittelen Pöhisköä eli aurinkoilmakeräintä. Pöhiskö on kotimainen tuote, joka on suunniteltu, testattu ja valmistettu Pohjois-Karjalassa Juuassa, Ismo Silvennoinen vinkkaa.

Pöhiskö kuivattaa kylmillään olevien rakennusten sisäilmaa sekä tuottaa lämpöä auringosta. Kesällä sitä voi käyttää myös jäähdytykseen. EriKaihtimen laajasta valikoimasta Silvennoinen ja Kokkonen nostavat esiin ZIP-screenkaihtimen, joka pitää tuulen ja auringonpaisteen loitolla. ZIP-screenkaihdin asennetaan ikkunan ulkopuolelle.

– Myös pystylamelleja asennetaan jälleen. Ne soveltuvat etenkin korkeisiin ikkunoihin ja parvekkeelle. Lisäksi kesällä nautitaan ulkoilmaelämästä, mihin markiisit sopivat mainiosti. Markiisit suojaavat auringolta ja katseilta.

Ideoimme, suunnittelemme ja toteutamme, Jarkko Kokkonen ja Eija Hyttinen kertovat 

 

EriKaihdin Kuopio

Kuopion sisustusasennus
Ismo Silvennoinen
Ajajantie 3, 70780 Kuopio
Soita ja sovi tapaaminen
puh. 044 233 5369
kuopio@erikaihdin.fi
www.kuopionsisustusasennus.fi

EriKaihdin Joensuu

Kuurnankatu 32, 80130 Joensuu
Jarkko Kokkonen
puh. 0400 499 427
joensuu@erikaihdin.fi
www.erikaihdin.fi