Valikko Sulje

Erikoisosaamista vuoden ympäri

Kunnon nostokoriautolla hoituvat vaativatkin maalaustyöt ja lumenpudotukset, Kari Miettinen lupaa.

Kuopion ja Kuusamon alueella toimiva Maalaamo Vernissa tekee ammattitaidolla julkisivu-, sisä- ja koristemaalaukset niin yksityisiin kuin julkisiinkin tiloihin. Laatoitukset, asbestikartoitukset ja -purkutyöt sekä sauna- ja kylpyhuoneremontit sekä sisäilmaremontit kuuluvat nekin monipuolisen yrityksen palveluihin.

Vernissa tekee ympärivuotisesti sisäilmakorjauksia purkutöistä pintamateriaalien uusimiseen. Remonttiin mahdollisesti kuuluva asbestinpurku kuuluu sekin palveluihin. Urakat hoitavat sisäilmakorjaushankkeita ja asbestinpurkua varten koulutetut rakennusalan ammattilaiset.

Talviremontilla joustoa aikatauluihin

Työnjohtaja Kari Miettinen antaa sisäilmakorjauksen suunnittelua helpottavan vinkin.
– Jos haluaa teettää sisäilmakorjauksen kesällä, ajankohdan sovittelu voi olla haasteellista vaikkapa asiakkaan kesälomien ajankohdalle. Talviaikana aikataulut ovat huomattavasti helpommin soviteltavissa esimerkiksi talvilomareissun ajaksi. Remontin ajoituksella talvisesonkiin saa kaupan päälle reilusti pelivaraa aikataulutukseen.
Miettinen muistuttaa myös asbestinpurun olevan osa monia remontteja.
– Luvanvaraista työtä voivat tehdä vain siihen erikoistuneet ammattilaiset kaikkia säädettyjä varotoimia noudattaen. Asbestinpurku on tehtävä niin, ettei vaarallista asbestipölyä jää haitallisia määriä rakenteisiin tai huoneiston sisäilmaan. Maalaamo Vernissa tarjoaa alusta loppuun saakka turvallista asbestipurkua, kaikissa remonteissa, missä sen tarvetta ilmenee.

Ulottuvaa työskentelyä nostokoriautolla

Syksyllä ja talvella on tarvetta ylettyä tavallista korkeammalle. Vesikourujen puhdistukset ja lumenpudotukset onnistuvat turvallisesti, kun käytössä ovat 26 ja 28 metriin ulottuvat nostokoriautot. Kari Miettinen suosittelee näissäkin töissä ennakointia.
– Kourujen puhdistusta ei kannata jättää pakkaskeleille. Lehdet lähtevät livakammin, kun ollaan vielä plussa-asteiden puolella. Myös lumikuormien kertymiseen kannattaa varautua ja lastia vajuttaa hyvissä ajoin. Ammattilaiset hoitavat korkeiden paikkojen lumityöt ripeästi ja ennen kaikkea turvallisesti. Turvallisin valinta on tässäkin kohdassa myös kustannustehokkain, Miettinen vinkkaa.

Maalaamo Vernissa Ky

Varikkokatu 2, 70620 Kuopio
Kari Miettinen
puh. 040 054 1523
kari.miettinen@maalaamovernissa.fi
www.maalaamovernissa.fi