Valikko Sulje

Finteco saa sähkön, veden ja ilman virtaamaan

Projektisuunnitelman kimpussa sähkötöiden johtaja Jukka Saukkonen (vas.), LVI-työnjohtaja Taneli Hiltunen, toimitusjohtaja Jani Lankinen ja huoltopäällikkö Tommi Taskinen. 

Ammattitaito ja suunnitteluosaaminen, kokenut henkilökunta sekä avoimuus tekevät Fintecosta luotettavan kumppanin kaikessa talotekniikkaan liittyvässä. Tärkeintä on suoristaa tekemisen mutkat.

Kuopion Finteco LVIS on pitkän linjan kuopiolainen yritys, jonka juuret yltävät aina 1940-luvulle asti. Pitkän kokemuksen tuoma monipuolinen osaaminen takaa, että Finteco pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaisen talotekniikkapalvelun yrityksille, rakennusliikkeille, rakennuttajille ja taloyhtiöille. Yhtiö työllistää paikallisesti noin 35 talotekniikka-alan ammattilaista.

– Sähkö-, putki- ja IV-työt kuuluvat yleensä samaan pakettiin. Meiltä löytyy osaaminen ja resurssit saman katon alta. Pystymme toteuttamaan laajoja urakoita tai erikokoisia osia projektista, toteaa toimitusjohtaja ja yrittäjä Jani Lankinen.

Käyttövesi-, lämmitys-, ilmanvaihto- ja energiatehokkuushankkeiden lisäksi Finteco toteuttaa myös sähköteknisten järjestelmien uudistamiset.

– Sähköautojen latausjärjestelmät ja esimerkiksi valaistus- ja lämmitysjärjestelmien uusiminen on meillä, kuten kaikki muutkin, avaimet käteen -palvelu. Projektissa kuin projektissa tarjoamme kokonaisvaltaisen osaamisen ja monipuolisen tiimin kilpailukykyiseen hintaan, Lankinen lupaa.

Fintecon erityisvahvuus ammattitaitoisen henkilöstön ohella on kokonaisvaltainen projektinhallintakyky, toimitusjohtaja Jani Lankinen sanoo.

Huoltoa ja teknistä kunnossapitoa ammattilaisten tarpeisiin

Urakoinnin lisäksi Fintecon palveluihin kuuluvat myös monipuoliset huolto- ja kunnossapitopalvelut. Erityisosaamista on tässäkin laajalti: yritys on muun muassa useiden maahantuojien takuu- ja merkkihuoltaja sekä teollisuuden kunnossapitokumppani.

Jatkuvalla huoltosopimuksella säännöllisesti huoltoa vaativat laitteet pysyvät varmasti toiminnassa ja työt käynnissä, Lankinen sanoo.

– Pidämme kunnossa jatkuvalla rasituksella olevat laitteet, jotka eivät saa pysähtyä hetkeksikään. Tällaisia ovat esimerkiksi jätevesi-, pohjavesi-, paineenkorotus- ja puhdasvesipumput. Toki muidenkin taloteknisten pumppujen huollot, vaihdot ja asennukset kuuluvat toimenkuvaan. Lisäksi saneeraamme ja korjaamme kokonaisia pumppaamoja. Finteco toimii paikallisesti Grundfosin service partnerina.

Fintecon asiantuntemus kattaa myös muut ammattikäyttöön tarkoitetut laitteet. Esimerkiksi Electroluxin kumppanina Finteco myy, asentaa, huoltaa ja korjaa pesulakoneet, pyykinpesukoneet ja kuivainkoneet. Samoin hoituvat mm. siivous- ja yhdistelmäkoneet, painepesurit ja autopesulaitteet. Huoltomiehet tekevät käyntejä Kuopion lisäksi koko Itä-Suomen alueella ja tarvittaessa kauempanakin.

Paikallinen asiantuntijayritys

Fintecon osaajilla on kykyjä ja resursseja toteuttaa suuriakin projekteja. Tärkein on kuitenkin tinkimätön palveluasenne, jolla työhön sitoudutaan.

– Ammattilaisten porukassa on hyvä tehdä töitä. Kun työssä viihtyy, myös työn jälki on hyvä ja asiakkaat tyytyväisiä. Mottonamme on tehdä kaikkemme, että valitset meidän kumppaniksi myös seuraavaan projektiisi, Jani Lankinen muotoilee.

 

Kuopion Finteco LVIS Oy

Itkonniemenkatu 19, 70500 Kuopio
puh. 017 176 111
info@finteco.fi
ma – pe 7.30 – 16.00
www.finteco.fi