Valikko Sulje

Ikkunat toimivana kokonaispalveluna

Kotimaiset Fenestra-ikkunat asennetaan paikallisten asentajien voimin. Asennushommissa Jarmo Venäläinen (vas.) ja Jouni Karttunen.

Ikkunoiden myyntiin ja asennukseen erikoistunut Kuopion Rakennuskonttori Oy liittyi lokakuussa osaksi Fenestra-perhettä. Pitkään yhteistyötä tehneiden toimijoiden yhteensulautumisen myötä asiakkaille voidaan tarjota entistä suoraviivaisempaa palvelua.

Asiakasrajapinnassa käytännön toiminta ei juurikaan muutu. Samat tutut myyjät ja asentajat jatkavat asiakkaiden kanssa edelleen entiseen tapaan töitä.
Myyntipäällikkö Aki Keinänen kertoo, että kokonaispalvelu on nyt valmistuksesta aina myyntiin, asennukseen ja jälkihoitoon asti Fenestran omissa käsissä, eikä alihankkijoita käytetä.
– Asiakkaan kannalta tämä näyttäytyy ennen kaikkea laadukkaana ja monipuolisena tuote- ja palvelurepertuaarina, suoraviivaisuutena niin itse työn tekemisessä kuin takuu- ja vastuuasioissa. Jos kysyttävää ilmenee, yhdestä puhelinnumerosta tavoittaa kaikki prosessin osaset.
Uuden yhteenliittymän ansiosta Fenestran toiminta laajentuu maanlaajuiseksi. Itä- ja Keski-Suomen alueella toiminta jatkuu entiseen malliin ja hallittua kasvua tavoitellen. Fenestran monipuoliset tuotevalikoimat ovissa ja ikkunoissa täydentyvät Rakennuskonttorin huippuunsa hiotulla palvelumyyntiosaamisella.
– Fenestran tuoterepertuaari on poikkeuksellisen monipuolinen ja tarjoaa tuotteet niin Suomen vaativiin olosuhteisiin kuin Keski-Euroopan markkinoillekin. Lisäksi tuotekehityksemme on vahvaa. Fenestralla ei pelkästään seurata alan trendejä vaan tehdään jatkuvasti myös uutta tuotekehittelyä, Keinänen muistuttaa.

Kotimaista työtä ja oman kylän poikia

Fenestralla on tehdas Loimaalla, jossa valmistetaan pääsääntöisesti Suomen markkinoille tulevat ikkunat. Tällä hetkellä tehdas työllistää noin 80 henkilöä.
– Kotimaassa valmistetun tuotteen valitsemalla tukee samalla kotimaista työtä ja työllisyyttä. Kuopion seudulla niin myynnissä kuin asentajina toimivat samat tutut ammattilaiset. Yhdessä meillä kolmellatoista alueemme työntekijällä on noin 260 vuotta työkokemusta ikkunoiden myynnistä ja asennuksesta. Pitkät työsuhteet kertovat sitoutumisesta ja siitä, että töissä viihdytään. Tähän voi luottaa jatkossakin, Fenestralla on oman kylän pojat töissä.

Loimaan tehtaan tuotantopäällikkö Sami Grönholm (vas.) esittelee tuotteita ja tuotantoa Kuopion myyntijoukkueelle. Grönholmin vieressä vasemmalta alkaen Aki Keinänen, Ari Puholainen, Pirjo Kittilä, Niko Nöjd, Heikki Korhonen ja Joonatan Eklund.

Fenestra Ikkunat ja Ovet Oy

Leväsentie 23, 70780 Kuopio
puh. 010 526 2961
www.fenestra.fi