Valikko Sulje

Insaco on nyt Insaco Group

Talotekniikan työnjohtaja Aimo Marttinen ja talotekniikkayksikön päällikkö Anthony Husso ovat molemmat kokeneita talotekniikan ammattilaisia.

Kuopiolainen Insaco Oy on ottanut jälleen uuden kasvuloikan. Uuden Insaco Group -nimen alta löytyy talotekniikan ja MAGIA keittiöiden lisäksi nyt myös tytäryhtiö Insaco Urakointi Oy. Laajentuminen on luonut lisää työpaikkoja Insaco Groupille.

Insaco suuntaa nyt vahvasti myös urakoinnin puolelle. Siksi on perustettu tytäryhtiö Insaco Urakointi Oy, ja sen myötä yritys on palkannut lisää talotekniikan ammattilaisia. Toimitusjohtaja Toni Tanskanen kertoo laajentumisen syntyneen luontevalla tavalla, toiveesta ja tilauksesta asiakkailtamme.
– Tulemme nyt ottamaan markkinaosuuksia myös pääurakoinneista, Niitä on meille tarjottu jo aikaisemminkin, mutta aika ei ole meille ollut sopiva. Nyt se on. Insacon jatkuva kehitys ja todella pätevä henkilöstö uusine vahvistuksineen, antaa meille mahdollisuuden vastata markkinoiden haasteisiin. Nyt tulemme olemaan nyt todella vahvasti mukana myös urakointipuolella. Rakennus- ja taloteknisen puolen kokonaispalvelurakenne on vuosien varrella hioutunut tehokkaaksi, ja samaa liiketoimintamallia tullaan nyt jalkauttamaan myös urakointipuolelle.

Työpaikkoja kasvun kautta

Insaco Group ei tuo toimialalle vain uutta nimeä. Toimintojen laajentuminen ja monipuolistuminen tarkoittaa myös lukuisia uusia työpaikkoja.
– Ensimmäisiä tarjouspyyntöjä käsitellään ja kuluva vuosi tulee olemaan varmasti yhtä tiivis kuin edellinenkin, joka koronasta huolimatta oli lopulta kuitenkin liiketaloudellisesti parhaamme. Haluamme kasvattaa Insaco Groupin yli sadan ihmisen työpaikaksi vuoteen 2023 mennessä, Tanskanen kertoo ja muistuttaa Insacon uuden tytäryhtiön merkitsevän iloisia uutisia myös työmarkkinoille.
– Osaajille on nyt kysyntää, niinpä palkkaamme lisää väkeä esimerkiksi projektipäällikön tehtäviin, kirvesmiehiä, putki- ja ilmastointitöiden sekä sähköpuolen ammattilaisia.
Työnjohtaja Aimo Marttinen on työskennellyt Insacolla syyskuusta lähtien. Marttisella on talotekniikan alalta monipuolinen kokemus. Myös Marttinen on innostunut Insaco Groupin uusista haasteista.
– Työnkuva on jo nyt ollut todella kiintoisa, olenhan mukana myös kustannuslaskennassa ja päätöksenteko-prosesseissa. Odotan tulevia urakointiprojekteja mielenkiinnolla, sillä meillä on koossa todella loistava porukka, jonka kanssa hommat sujuvat hyvässä hengessä ja kitkattomasti. Insacolla on tuore ja energinen ote, mikä näkyy positiivisena tekemisen meininkinä myös asiakkaille, Marttinen kertoo alkuvuoden tunnelmista.

MAGIA panostaa palveluun

Insaco Groupiin kuuluva MAGIA Keittiöt palvelee asiakkaitaan ideoinnista mittatarkkaan toteutukseen saakka. Petosen Koppelokujalta löytyvät kalusteiden ja koneiden lisäksi myös suunnittelu- ja asennuspalvelut, kaikki saman katon alta. MAGIA on tunnettu asiantuntevasta palvelustaan, ja siihen panostetaan tänäkin vuonna. Tiimiin tuli loppuvuodesta Jukka Rissanen, joka tuo oman panoksensa MAGIAn kattavaan kokonaispalveluun. Kokeneella osaajalla on alalta yli neljännesvuosisadan kokemus.
– Toimiala on vuosien varrella kehittynyt paljon ja MAGIA edustaa modernia, asiakaslähtöistä ja joustavaa tapaa toimia. Tuotannonohjausjärjestelmä on tätä aikaa, tuotanto ja myynti on koko ajan keskenään ajan tasalla ja tilausten tilanteet päivittyvät ilman viiveitä. Tämä on myös asiakkaan etu, palvelemme ripeästi ja aikataulut ovat tarkkoja. Tietotekniikan tarjoamat työkalut on MAGIAlla otettu tehokkaaseen hyötykäyttöön, on mukava olla hommissa firmassa missä mennään todella vahvasti eteenpäin. Modernista tekniikasta huolimatta tärkein työkalu on edelleen toimiva korvapari, asiakkaan tarpeiden kartoitus on kaiken ydin ja lähtökohta, Rissanen kertoo.

MAGIA Keittiöt myy keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, Siemens ja Gram -kodinkoneet, liukuovet sekä joustavat säilytysratkaisut. Tarjolla ovat myös suunnittelu- ja asennuspalvelut. Mika Metso ja Jukka Rissanen palvelevat Petosen Koppelokujalla.

Insaco Group Oy

Kartanonkatu 8, 70700 Kuopio
puh. 040 163 4668
ma – pe 7 – 16

Talotekniikka
Yksikönpäällikkö
Anthony Husso, 040 159 8724
anthony.husso@insacogroup.fi
www.insacogroup.fi

MAGIA Keittiöt
Showroom ja tehdas:
Koppelonkuja 11, 70820 Kuopio
ma 9 – 16.30, ti – pe 8 – 16.30
ja muina aikoina sopimuksen mukaan
puh. 017 363 3501