Valikko Sulje

Kaikenkokoiset katot kuntoon

Tällä tiimillä ei katoksen rakentaminen konesaumakattoineen todistetusti päivää pidempään vie. Edessä Markus Kauhanen, takana vasemmalta Veeti, Juuso, Mika ja Jyri.

PeltiKii Palvelu on kattojen erikoisosaaja, jonka repertuaariin kuuluvat omakotitaloja ja kesämökkejä pienemmätkin rakennukset. Vaikka kodin katto olisikin kunnossa, saattavat pihapiirin muiden rakennusten katot jäädä vähemmälle huomiolle.

PeltiKii Palvelu on kuopiolainen Aitokatto-konesaumakattojen ammattilainen ja täyden palvelun peltisepänliike. Yritys toteuttaa uudis- ja korjauskohteiden peltityöt ammattitaidolla. Sen osaaminen näkyy Kuopiossa lukuisissa julkisrakentamisen kohteissa, kerros- ja omakotitaloista puhumattakaan.

Kattoja laajalla skaalalla

Toimitusjohtaja Markus Kauhanen kertoo, että Peltikii Palvelu työskentelee monipuolisemmin kuin yleisesti tiedetään.

– Vaikka teemme paljon isoja kohteita, mahtuu mukaan paljon myös pienempiä kattotyömaita. Varastot, autokatokset, aitat ja muut pihapiirin rakennukset hoituvat samaan tapaan kuin suuremmatkin kohteet.

Näiden rakennusten katot kannattaa pitää kunnossa, ovathan ne osa esimerkiksi omakotiasujan asumiskokonaisuutta ja hyväkuntoiset piharakennukset omalta osaltaan säilyttävät kiinteistön arvon.

Peltikii hoitaa joustavasti kaikenkokoiset kohteet, Markus Kauhanen kertoo.

Joustavasti ympäri vuoden

Pienempien kattokohteiden etuna on urakoiden nopeus verrattuna laajempiin kokonaisuuksiin. Usein työ onnistuu nopeallakin aikataululla.

– Aina kannattaa soittaa ja kysyä mikä on tilanne. Ja mehän teemme hommia ympärivuotisesti, emme pelkästään kesäaikaan. Meillä on kokenut ja ammattitaitoinen porukka, joten pihasaunan saunomisaikataulut eivät kattoremontin takia kovin paljoa venymään pääse, Kauhanen lupaa.

 

PeltiKii Palvelu

Vanha vaneritehdas
Itkonniemenkatu 29a, 70500 Kuopio
puh. 050 339 6105
palvelu@peltikii.fi
www.peltikii.fi