Valikko Sulje

Kattoremontit käyntiin keväällä

Samu Kotilainen kannustaa nyt tarkistuttamaan talon katon ja teettämään asianmukaiset kunnostustoimet.

Keväisin talon katto kannattaa tarkistuttaa Savon Rakennustekniikan huolellisella ja veloituksettomalla kuntotarkastuksella: Riittääkö peltikaton maalaus tai tiilikaton pesu ja pinnoitus vai onko syytä uusia koko katto?

Yrittäjä Samu Kotilainen tekee omatkotitalon tai taloyhtiön katon kunnosta asiallisen arvion ja antaa sen perusteella suosituksensa. Samalla tarkistetaan myös lumiesteiden ja vesikourujen kunto.

Peltikatto voi olla maalauksen tarpeessa ja tiilikaton tiiliä voi olla talven aikana rikkoutunut. Kevät on hyvä ajankohta tehdä kattoremontti sekä suunnitella ja aloittaa myös kesämökin katon kunnostus, Kotilainen vinkkaa.

Savon Rakennustekniikka palvelee Pohjois- ja Etelä-Savon alueella. Yritys tekee paikallisten yhteistyökumppanien kanssa pääasiassa peltikattoremontteja, kattojen pesuja, maalauksia ja pinnoituksia, mutta samalla tavoin onnistuvat myös huopa- ja tiilikattojen kunnostukset ja vaihdot.

Peltikatto vaatii erikoismaalin, ja tiilikatolle laitetaan pesun jälkeen erikoispinnoite. Työllä on viiden vuoden takuu ja peltikaton pellillä 50 vuoden tekninen takuu.

– Meillä työmenetelmät ovat hallussa. Meillä on selkeä urakkahinnoittelu ja tarjoamme asiakkaillemme tyytyväisyystakuun eli lopputulos on sopimuksen mukainen ja aikataulu pitää.

Yritys tekee myös muun muassa kylpyhuone- ja saunaremontteja, lattia- ja julkisivuremontteja sekä -maalauksia.

 

Savon Rakennustekniikka Oy

Kaunismäenrinne 1 , 70800 Kuopio
puh. 050 366 3624
samu@savonrakennustekniikka.fi
savonrakennustekniikka.fi