Valikko Sulje

Keittiö on kodin sydän

Jokaiseen makuun löytyy juuri oikeat vaihtoehdot Topi-Keittiöiden laajasta valikoimasta. Tehtäväni on auttaa valintojen tekemisessä, Hanna Valto lupaa.

Nykypäivän keittiö toimii monessa roolissa. Sen on oltava toimiva arjen askareissa, mutta myös tunnuttava ja näytettävä omalta. Kaikista tärkeintä on, että keittiö palvelee käyttäjiensä jokapäiväisiä tarpeita mahdollisimman hyvin.

Keittiöllä on keskeinen merkitys arjen sujuvuudelle. Siksi suunnittelussa lähdetään liikkeelle siitä, mitä kaikkea keittiössä tehdään ja ketkä sen käyttäjiä ovat, kertoo Topi-Keittiöiden Hanna Valto.
– Keittiössä tehdään ruoanvalmistuksen ohella kaikenlaista muutakin. Eri toimintojen sijoittelu on keskeistä paitsi ergonomian myös viihtyvyyden kannalta.
Topi-Keittiöt toteuttaa niin uudisrakennus- kuin remonttikohteet. Erityisesti remontoiminen on viime vuosina Valton mukaan lisääntynyt.
– Usein lähtökohta on se, että jokin keittiössä ei vain toimi. Tarpeet muuttuvat eri elämäntilanteissa. Lapsiperheen keittiö palvelee toisenlaisia tarpeita kuin ydinkeskustayksiön keittokomero, Valto kuvailee.
Suunnittelu kannattaa aloittaa paikan päällä myymälässä. Mallikeittiöiden avulla mittasuhteet ja ulottuvuudet hahmottaa paremmin. Valton mukaan joillakin on jo hyvinkin yksityiskohtaiset suunnitelmat valmiina, mutta ovesta voi kävellä sisään täysin ummikkonakin vain sillä tunteella, että jonkin täytyy muuttua.
– Suunnittelijan ammattitaitoa on osata koota oikeista palasista asiakkaan näköinen kokonaisuus. Lähtökohdaksi riittää huoneiston pohjapiirros, josta nähdään keittiön ja kulkuväylien sijoittuminen. Myös budjetti olisi hyvä olla selvillä jo alkuvaiheessa, koska silloin osaamme lähteä oikeaan suuntaan kartoittamaan vaihtoehtoja.

Kaikki kodin kiintokalusteet

Topi-Keittiöt tarjoaa avaimet käteen -periaatteella keittiön ohella kaikki kodin kiintokalusteet. Hanna Valto kutsuu tutustumaan tänä vuonna uusittuun mallistoon.
– Tarjolla on uudenlaisia värejä ja myös herkullisia pastellisävyjä, joita muualta ei saa. Soittamalla meille etukäteen varmistat henkilökohtaisen palvelun.

Topi-Keittiöt Kuopio

Leväsentie 2, 70700 Kuopio
Sisäänkäynti Leväsentien puoleiselta sivulta ma – pe 10 – 17, la sopimuksen mukaan
puh. 044 202 8852