Valikko Sulje

Kodin sydän löytyy keittiömaailmasta

Monipuolisista keittiömallistoista löytyy Ilkka Suomen mukaan sopiva ratkaisu erilaisiin tarpeisiin.

Keittiömaailman asiantuntijan kanssa on helppo suunnitella tyylikäs ja nykyaikainen A la Carte – tai Petra-keittiö. Samalla järjestyvät tarvittaessa myös remontit, asennukset ja rahoitus.

Keittiömaailman keittiöissä ja muissa kiintokalusteissa on valinnanvaraa jokaiseen makuun. Yrityksen ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat toteuttamaan juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat ratkaisut.
– Asiakkaallamme voi jo olla mielessä jonkinlaisia hahmotelmia, mutta toimipisteessämme voimme yhdessä suunnitella tietokoneella erilaisia vaihtoehtoja, Kuopion Keittiömaailman yrittäjä Ilkka Suomi esittelee.

Innovaatioita arkeen

Mallistoista Petra-keittiöt on romanttinen, kodikas ja käytännöllinen ratkaisu, A la Carte taas suoraviivainen, linjakas ja trendikäs. Nämä keittiökalusteet ja kodin kiintokalusteet valmistaa Suomen suurin keittiökalusteiden valmistaja Novart Oy Nastolassa.
– Pyrimme tarjoamaan asiakkaalle hänen arkeaan helpottavia innovaatioita. Suosittuja uutuuksia ovat nyt esimerkiksi täyskorkeat aamiaiskaapit ja liesitasoon upotetut liesituulettimet, Suomi kertoo.
Keittiökalusteiden värit ja yksityiskohdat vaihtelevat niin mallistojen kuin kulloistenkin trendien mukaisesti. Suomen mukaan tällä hetkellä keittiön suosikkiväreinä ovat muun muassa mattamusta, tammi, vihertävä ja edelleen suosiossa oleva valkoinen. Halutessaan asiakas voi tehdä varsin paljon omiakin sovelluksiaan Keittiömaailman perustuotteisiin.

Kokonaispalvelua ja rahoitusta

Keittiömaailman asiakkaista noin 60 prosenttia on pientalojen uudisrakentajia. Palveluihin kuuluvat myös yritysmyynti ja valmistalopakettien kiintokalustetoimitukset.
Suomen mukaan asiakas hankkii Keittiömaailmasta usein niin keittiökaapit, kodinkoneet kuin remontti- ja asennuspalvelun. Tarjolla oleva konemerkit ovat Miele, Electrolux, AEG ja Siemens.
– Olemme iso toimija. Meillä ei ole ennakkomaksuja, ja toimitusajat ovat luotettavat. Merkittävä etu on myös Novartin tarjoama, 12 kuukauden koroton rahoitus, jonka asiakas voi valita suoraan Keittiömaailman nettisivuilta, Suomi sanoo.

Keittiömaailma Kuopio Isku

Kartanonkatu 4 a, 70700 Kuopio
puh. 044 231 2949
ma – pe 10 – 18, la 10 – 14
info.kuopio@keittiomaailma.fi
www.keittiomaailma.fi