Valikko Sulje

Kodinsisustajan luottokumppani

RTV:n tapettivalikoimassa riittää värejä ja kuoseja, tässä näytillä vain pieni murto-osa.

RTV:n runsaat ja monipuoliset tapetti- ja laattavalikoimat antavat kodin sisustajalle rajattomat mahdollisuudet luoda yksilöllisiä ja persoonallisia sisustusratkaisuja. Oma tyyli löytyy laadukkaiden materiaalien avulla ja tarvittaessa myös suunnitteluapu myymälästä paikan päältä.

Kaikki rakentajan, remontoijan ja sisustajan tarvitsema löytyy vaivattomasti Kuopion RTV:ltä. Laajasta valikoimasta löytää tarvitsemansa nopeasti asiantuntevan henkilökunnan opastuksella.

Laatoista löytyy

Laatoissa löytyy RTV:n laaja ja monipuolinen mallisto kattaa keraamiset laatat eurooppalaisten tavarantoimittajien uusimmista trendilaatoista aina klassisiin skandinaavisiin tuotteisiin. Valikoiman ydin on oman maahantuonnin mallisto. Sisustusarkkitehti Tiia Kiiskinen kertoo, että valikoimaa kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveita vastaavaksi kysynnän ja monipuolistuvien käyttötarpeiden ja -tarkoitusten mukaisesti.

– Sisustajan tarpeisiin löytyy kattava keraamisten laattojen mallisto, joissa laattojen muodot ja pintastruktuurit ovat monipuoliset. Maanläheiset sävyt ovat laatoissa aina suosittuja, mutta nyt kylpyhuoneen voi laatoittaa vaikkapa erehdyttävästi puun, marmorin tai betonin ulkomuotoa ja pintaa muistuttavalla laatalla.

Monet laattamalleistamme saa heti mukaan, mutta muutkin tulevat keskusvarastoltamme nopsasti Kuopioon, Kiiskinen lupaa.

Kylpyhuone saa laadukkailla laatoilla uuden ilmeen, Tiia Kiiskinen vinkkaa.

 

Tyyliä kylpyhuoneeseen

Laatat ovat tärkeä osa kylpyhuonetta, mutta myös kalusteet kannattaa valita huolella.RTV:n valikoimista löytyvät alan ykkösmerkit LIND Bathista Svedbergsiin.

– Meillä kylppärin uudistamisen eri vaihtoehtoja on helppo vertailla myös havainnekuvien avulla. Käytössä on 3D-ohjelma, johon on helppo syöttää oman kylpyhuoneen mitoilla tiedot ja pohtia, mikä tyyli ja mitkä materiaalit istuisivat oman kodin olemukseen parhaiten. Tämä palvelu on meillä maksuton. Upeita hanoja ja vetimiä löytyy niin kromattuna kuin mattamustanakin, harjattuna ja kiiltävänä ja vaikkapa kullattuna, mikä vain omaan makuun parhaiten sopii. Kannustan kokeilemaan luovasti eri vaihtoehtoja, katsotaan yhdessä miten kylpyhuone uudistuu oikeilla valinnoilla tyylikkäästi. Materiaalit ja värimaailma ovat todella monipuoliset. Nyt on luovuudelle hyvä tilaisuus, Tiia Kiiskinen vinkkaa.

RTV:n laatoissa muodot ja pintastruktuurit tukevat luovaa sisustamista.

Näyttävyyttä upeilla tapeteilla

RTV:n varastotapettivalikoima on maakunnan laajin. Maanläheiset värit ovat edelleen suosittuja tapeteissakin. Luontoteema näkyy kukkakuvioissa ja erilaisissa ornamenteissa. Monipuolisilla betoni-, kivi-, tiili- ja marmorikuoseilla puolestaan saa rouheampia sävyjä. Tiia Kiiskinen kertoo, ettäajattoman klassiset raita- ja ornamenttitapetit ovat ikisuosikkeja, mutta moni haluaa nyt myös rohkeampaa väri- ja muotomaailmaa kotiinsa.

Tyylikäs tapetti on tärkeä osa kodin sisustusta.

– Nyt panostetaan sisustamiseen ja tapetit ovat luovan sisustajan kustannustehokas elementti. Tapetointi on nykyään myös todella helppoa, liimapintaiset tapetit on kätevä asentaa. Mikäli asennusapu on tarpeen, löytyy sekin meiltä kuten kaikki tapetoinnissa tarvittava, Tiia Kiiskinen lupaa.

Myymälässä on esillä vain osa saatavilla olevista malleista. Lisäksi mallikirjoista löytyy runsas valikoima tilattavia tapetteja.

RTV-Yhtymä Oy

Kuopion myymälä
Tehdaskatu 8
70620 Kuopio
puh. 017 550 2600
www.rtv.fi