Valikko Sulje

Kokonaisvaltaista kalusteosaamista

Täältä niitä kalusteita lähtee ympäri Suomea, omista tuotantotiloista Siilinjärven Yrittäjäntieltä. Hinta ja laatu kohtaavat, kun kokonaisuus on hallussa suunnittelusta valmistukseen ja toteutukseen, Sari Ollikainen kertoo.

Siilinjärveläinen Kaluste Ollikainen valmistaa ja asentaa kiinto- ja erikoiskalusteet yksityistalouksista yrityksiin. Aito paikallisuus on yrityksen toiminnan vankka kulmakivi. Suunnittelija Sari Ollikainen kertoo nykypäivän asiakkaan vaativan kalustesuunnittelulta ja -toimituksilta paljon.

– Tästä Siilinjärveltä kalusteita lähtee koko Suomeen Lapista pääkaupunkiseudulle. Toimimme samoilla markkinoilla kuin isommat kotimaiset toimijat ja kansainväliset suurketjut. Siksi meidän on oltava jatkuvasti ajan tasalla ja seurattava alan trendejä aktiivisesti.

Tyylikäs viimeistely liukuovilla.

Paikallista laatutyötä

Kalusteiden ja asiakaspalvelun laatu ovat Kaluste Ollikaisen menestyksen avaimia tiukasti kilpaillulla toimialalla.

– Rungot tulevat koottuina, jolloin aikaa vievät kokoamisvaiheet on minimoitu. Käytämme laadukkaita kotimaisia ovia ja satsaamme laatuun mekanismeissa, saranoissa ja heloissa. Kodinkoneissa merkkejämme ovat esimerkiksi Gram ja Bora.

Myös 3D-suunnittelu ja design kuuluvat kilpailukykyiseen kokonaispakettiin.

– Usein loppuhinta jääkin edullisemmaksi kuin suurilla ketjuilla. Paikallisena toimijana myös aikataulutus on joustavaa ja reagointi asiakkaan tarpeisiin on nopeaa, Sari Ollikainen lisää.

Kaluste Ollikainen

Yrittäjäntie 7, 71800 Siilinjärvi
puh. 040 674 6272
sari@kalusteollikainen.fi
www.kalusteollikainen.fi