Valikko Sulje

Laadukkaita tuotteita ja aikaa kestäviä valintoja

Meille voi varata ajan maksuttomaan suunnitteluun, Ninamarie Antikainen kertoo.

Puijonkadulla sijaitsevan Sisustus Picason upeista valikoimista löydät omaan makuun ja juuri sinun kotiin sopivia sisustustuotteita. Pienessä liikkeessä asiointi on turvallista ja tarvittaessa varataan aika henkilökohtaiseen asiointiin.
– Olipa kotisi pieni tai suuri tai etsit tietynlaiseen arkkitehtuuriin sopivaa sisustusratkaisua, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen, Ninamarie Antikainen kehottaa.
– Meillä paikan päällä voit tutustua rauhassa eri materiaaleihin ja niiden kuoseihin. Oikeassa valossa ja ympäristössä värit ja materiaalit näyttävät juuri sellaiselta kuin ne ovat todellisuudessakin. Näin säästät itseäsi ja teet kerralla oikeita valintoja. Mallikirjoja voi viedä myös kotiin, että näet materiaalit siinä ympäristössä, johon valmiit tuotteet tulevatkin.
Sisustus Picasossa on monipuoliset valikoimat kaikkeen sisustukseen liittyvään ja esillä on lukuisia tunnettuja merkkejä kuten esimerkiksi kankaissa Romo, Designers Guild ja Lauritzon´s.
Yksilöllisiä ratkaisuja hakevan kannattaa kurkistaa myös Sisustus Picason alakertaan, jossa mattovalikoimat ovat hyvin monipuoliset. Matoissa löytyy perinteistä sekä muotokieleltään persoonallista. Mattoja saa myös mittatilauksena. Merkeissä edustettuna ovat muun muassa Woodnotes, Tisca ja Pappelina.
– Maton rohkeat kuviot tai muodot tekevät siitä huoneen keskipisteen ja sisustuksen katseenvangitsijan, Antikainen kuvailee.
Sisustuksen viimeistelet pienesineillä. Näitä ihania kokonaisuuksia on runsaasti esillä ympäri myymälää. Näissä merkeissä kotimaisuutta edustavat muun muassa Saana ja Olli. Tanskalaista mutkatonta muotoilua edustaa Hay, joka on suunniteltu aikaa kestäväksi arjen designiksi sekä skandinaavista sisustustyyliä edustaa Ferm Living.
Myymälästä löytyy myös Porin Villan ja Peitteen näyttelyosasto.

Sisustus Picaso

Puijonkatu 24, 70110 Kuopio
ma – pe 10 – 17, la 10 – 14.30
puh. 017 261 5819
posti@sisustuspicaso.fi
www.sisustuspicaso.fi