Valikko Sulje

Lasiterassi tuo kesän lähemmäksi

Toimitamme suomalaisia Lacerta-lasiterasseja ja toteutamme ne tarvittaessa perustuksien teosta lähtien, Marko Tiitinen (vas.) ja Sami Koistinen kertovat. Toimitamme suomalaisia Lacerta-lasiterasseja ja toteutamme ne tarvittaessa perustuksien teosta lähtien, Marko Tiitinen (vas.) ja Sami Koistinen kertovat.

Aurinko alkaa paistaa ja terassisäät kutsuvat. Lasiterassi, terassin lasitus tai verhot ja markiisit kannattaa suunnitella ja toteuttaa ajoissa yhdessä alan asiantuntijan, SK-Lasin kanssa.

Lasiterassi on viihtyisä tila ympärivuotiseen käyttöön ja lisää mukavasti niin vakituisen kuin vapaa-ajan asunnon oleskelutilaa ja käytännöllisyyttä.
Lasiterassia suunnittelevan asiakkaan kannattaa ottaa SK-Lasiin ajoissa yhteyttä, sillä yleensä kiire tulee tässäkin hankinnassa kaikille samaan aikaan.
– Meillä on sekä Kuopion että Iisalmen liikkeissämme nähtävillä erilaisia terassimalleja.
Saamme myös 3D-mallinnetuksi Lacerta-lasiterassin asiakkaan toiveiden mukaan, jolloin lasiterassin hankkiminen on helppoa, kun tietää mitä on ostamassa, SK-Lasi Oy:n yrittäjä Sami Koistinen esittelee.

Suomalaista laatutyötä

– Toimitamme liimapuurunkoisia suomalaisia Lacerta-lasiterasseja. Niihin kuuluvat lasikatto, avautuvat liukulasitukset puitteellisena tai puitteettomana lasituksena sekä vedenpoistojärjestelmä.
Lacerta-lasiterassin osat tulevat suoraan tehtaalta valmiina ja lasiterassi asennetaan yleensä talon seinään. Lasiterassi vaatii routimattoman perustuksen.
– Toteutamme myös kokonaisuuksia, johon kuuluvat lasiterassi, yleensä ruuvipaaluilla tehtävät perustukset ja kestopuurunko. Pation kanneksi voidaan valita kestopuu, lämpöpuu tai puukomposiitti.

Lasituksia, verhoja ja markiiseja

Myös jo katetulle terassille saadaan sääsuojaa lasituksilla. Terassilasitukseksi voidaan valita puitteellinen tai puitteeton vaihtoehto. Puitteellisella terassilasituksella voidaan varmistua terassin tiiviydestä, ja asiakas voi vapaasti valita puitteiden värin RAL-värikartasta.
SK-Lasi toimittaa ja asentaa myös esimerkiksi terasseille ja lasitetuille parvekkeille suunniteltuja tyylikkäitä verhoja ja asentaa Apollon laadukkaita markiiseja.

SK-Lasi Oy

Telkkistentie 6
70460 Kuopio
puh. 0400 157 707
kuopio@sk-lasi.fi
Yrittäjäntie 14
74130 Iisalmi
puh. 017 812 155
iisalmi@sk-lasi.fi
www.sk-lasi.fi
www.lacerta.fi