Valikko Sulje

Lasiterassi lisää tilaa ja viihtyisyyttä

Lasiterassi on omakotitalon viihtyisä oleskelutila, Sami Koistinen esittelee.

Lasiterassi lisää asunnon oleskelutilaa ja käytännöllisyyttä. Lasiterassi, terassin lasitus sekä verhot ja markiisit kannattaa suunnitella ja toteuttaa alan asiantuntijan SK-Lasi Oy:n kanssa.

Lasiliike SK-Lasi Oy:n tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat muun muassa terassija parvekelasitukset, lasikaiteet, ikkuna ja ovilasien korjaukset, sisustuslasitukset sekä autonlasit ja niiden korjaukset. Yritys myös leikkaa erikoismittaiset lasit ja peilit asiakkaan tarpeen mukaan.

Lasiterassin suunnittelu alkaa mittaamalla ja sen jälkeen piirtämällä cadillä 3D-mallit tarkkoine mittoineen.

SK-Lasin toimittamiin suomalaisiin lasiterasseihin kuuluvat lasikatto, avautuvat liukulasitukset puitteellisena tai puitteettomana lasituksena sekä vedenpoistojärjestelmä. Lacerta-terassit ovat liimapuurunkoisia, joten myös harjakatot ja erilaiset kulmat onnistuvat hyvin. SK-Lasin kautta saa myös alumiinirunkoiset Alutec-lasiterassit.

– Toteutamme myös kokonaisuuksia, johon kuuluvat lasiterassi, yleensä ruuvipaaluilla tehtävät perustukset ja kestopuurunko. Pation kantena voi olla kestopuu, lämpöpuu tai puukomposiittti, yrittäjä Sami Koistinen kertoo.

Terassi voidaan varustaa Apollo-kaihtimen aurinkosuojilla eli screen-verhoilla tai markiiseilla. Terassin avattavat lasiseinät ja lukittavat liukuovet helpottavat tuulettamista ja kulkemista.

Myös jo katetulle terassille saadaan sääsuojaa Alutec-terassilasituksilla. Terassilasituksena voi olla puitteellinen tai puitteeton vaihtoehto.

Terassi valmistui helposti ja nopeasti

– Ikkunan takaa tuijottelin omakotitalon avoterassille tulevaa räntäsadetta ja pohdiskelin, että katettu vilvoittelutila olisi kyllä poikaa. Talvi oli puskemassa päälle, joten ajatus oli, että ehkäpä seuraavana kesänä. Tai sitä seuraavana, Saaristokaupungissa asuva Ari Kolehmainen kertoo.

Kolehmainen otti kuitenkin yhteyttä SK-Lasiin ja yllättyi myönteisesti: Ensiksikin, että terassilasituksen suunnitelma jalostui nopeasti valmiiksi mittauskäynnin jälkeen, ja toiseksi siitä, että terassilasituksia tehdään talvellakin.

– Joten eipä muuta kuin homma käyntiin ja niin vain oli terassilla seinät ja katto valmiina keskellä tammikuun tuiskeita ja pakkasia. Toteutus sujui kerta kaikkiaan mutkattomasti ja asiakas pääsi tässä projektissa kyllä varsin helpolla. Kokemus oli niin hyvä, että seuraava suunnitelma on jo kiikarissa, Kolehmainen esittelee.

 

SK-Lasi Oy

Telkkistentie 6 , 70460 Kuopio
puh. 0400 157 707
ma – to 8 – 16.30, pe 8 – 14
kuopio@sk-lasi.fi
sk-lasi.fi
lacerta.fi
myös Facebookissa ja Instagramissa