Valikko Sulje

Lasitettu terassi tuo mukavuutta asumiseen

Lasitettua terassia on kiva myös sisustaa, Pekka Kosunen vinkkaa.

Terassi-ja parvekelasitusten ammattilainen Terassi Ässät tekee ammattitaidolla ja kustannustehokkaasti lasitukset kaikenlaisiin kohteisiin, myös kesämökeille. Terassilasituksella voidaan kesämökkikautta jatkaa huomattavasti ja käyttömukavuutta parantaa koleampanakin kesänä.

Savon ja Pohjois-Karjalan alueella toimiva Terassi Ässät panostaa yksilölliseen asiakaspalveluun ja suunnitteluun. Lasikattoiset kohteet ja monta seinää kattavat lasitukset kuuluvat nekin Terassi Ässien osaamiseen. Kuopion alueen lasituksista vastaava Pekka Kosunen kertoo, että paikallisuus on yritykselle vahvuus. Asiakkaiden toiveisiin voidaan vastata joustavasti ja aikataulut pitävät hyvin.

Meillä on hommissa todella kokenut työporukka. Olemme erikoistuneet nimenomaan lasituksiin ja käytämme työssämme laadukkaita, kotimaisia tuotteita. Projektit suunnitellaan ja aikataulutetaan huolella, näin pystymme tarjoamaan laatutyötä kilpailukykyiseen hintaan. Arviointikäynti on maksuton ja tarvittaessa toimitamme koko terassin avaimet käteen periaatteella, Pekka Kosunen linjaa.

Lasitetulla terassilla eivät tuuli ja viima haittaa rantatontillakaan.

Jatkoaika mökkikauteen

Pekka Kosunen antaa hyvän vinkin, jonka avulla myös kesämökin käyttöarvo kasvaa huomattavasti.

– Moni on ottanut lasituksen myös mökin terassille ja sillä tavoin jatkanut mökkisesonkia molemmista päistä huomattavasti. Ja ainahan on mukavampi viettää aikaa siistillä terassilla ilman siivoustalkoita. Lasituksella saadaan monta hyötyä. Kiinteistöön tulee aktiivineliöitä reippaasti lisää ja viileämmälläkin säällä terassilla on mukava viettää aikaa. Terassia on kiva sisustaa matoilla ja muilla huonekaluilla, jotka ovat suojassa sateelta ja tuulen tuomilta roskilta. Lasituksen kautta terassista saa iloa jo varhain keväällä ja pitkälle syksyyn, Kosunen kertoo.

Lasitettu terassi lisää myös kesämökin käyttöaikaa.

Terassi Ässät

Teollisuustie 17 79100 Leppävirta
Kuopio ja Savo
Antti Heinonen
p. 044 260 9330
antti.heinonen@terassiassat.fi
Pekka Kosunen
p. 040 809 3211
pekka.kosunen@terassiassat.fi
Joensuu ja Pohjois-Karjala
Jari Laukkanen
p. 045 614 2677
jari.laukkanen@terassiassat.fi