Valikko Sulje

LVI-laitteet kuntoon ammattilaisten voimin

Joni Madetoja huoltaa ja korjaa niin isojen taloyhtiöiden kuin pientalojen LVI-laitteita.

Taloyhtiöiden, yritysten ja yksityisasiakkaiden LVI-huoltotyöt ja -saneeraukset järjestyvät tehokkaasti ja työn jälki on erinomaista, kun työhön kilautetaan LVI-Kallaveden Putki Oy:n kokeneet asentajat.

LVI-laitteita pitää huoltaa säännöllisesti, ja joskus on myös korjauksen ja isonkin remontin aika. LVI-Kallaveden Putki Oy tekee LVI-työt Kuopion seudulla vuosien kokemuksella. Palveluihin kuuluvat huolto- ja korjaustyöt, lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennukset, viemäröinnit, viemärinavaukset ja viemäreiden kuvaukset sekä vesikiertoisen lattialämmityksen asennukset. Yritys tekee myös esimerkiksi omakotitalojen putkiremontteja ja lämmönsiirtimien vaihtoja. Yksityisasiakkaille työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Ketterä ja luotettava toimija

LVI-Kallaveden Putken toiminnan korkea laatu perustuu alan pitkään kokemukseen, rautaiseen ammattitaitoon ja hyvään palveluasenteeseen. Yritykselle on myönnetty kotimaisen työn avainlipputunnus, ja tehdylle työlle annetaan aina takuu.
– Pienenä, mutta ketteränä, joustavana ja luotettavana LVI-alan toimijana palvelemme niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita, olipa kyseessä pikaiset huoltotyöt tai aikaa vaativa pienurakka, yrittäjä Joni Madetoja kertoo.
– Viemärinaukaisut ovat lähes jokapäiväisiä töitä, sillä jostain syystä ihmisille on edelleen epäselvää, mitä esimerkiksi vessanpyttyyn saa laittaa ja mitä ei. Muun muassa kasvomaskit ja talouspaperit kuuluu laittaa muualle kuin viemäreihin, Madetoja huomauttaa.
Viemäritöissä LVI-Kallaveden Putken erittäin hyvänä työkaluna on tehokas, nykyaikainen kuvauslaitteisto. Jos viemäreissä on ongelmia, tällainen kuvaus kannattaa ehdottomasti tilata, jotta asiaa päästään selvittämään nopeasti.
Työkalut ja pientarvikkeet kulkevat hyvin mukana uusissa pakettiautoissa. Yrityksellä on Kisällinkujalla varastohalli, josta tarvittaessa saadaan nopeasti myös isoja osia ja muita tarvikkeita työmaalle.

LVI-Kallaveden Putki Oy

Heikkilänpolku 7, 71720 Käärmelahti
puh. 040 057 2267
ma – pe 7 – 16
info@lvikallavedenputki.fi
www.lvikallavedenputki.fi