Valikko Sulje

LVI-remontit kannattaa tehdä ajoissa

LVI-Kallaveden Putki Oy:llä on Kisällinkujalla varastohalli, josta Joni Madetoja (vas.) ja Niko Karvonen saavat tarvittaessa nopeasti osia ja tarvikkeita työmaalle.

LVI-huoltotyöt ja -saneeraukset on hyvä suunnitella ja toteuttaa ajoissa niin taloyhtiöissä kuin omakotitaloissa. Kannattaa siis ottaa yhteyttä alan ammattiliikkeeseen LVI-Kallaveden Putki Oy:hyn.

Taloyhtiöiden LVI-huoltojen ja -korjausten suunnittelu on syytä aloittaa hyvissä ajoin eli ennen isompien toimintahäiriöiden ilmaantumista.
Myös omakotitalojen lämpö- ja käyttövesiputkien sekä lämmönsiirtimien uusimiset ovat ajankohtaisia tiettyjen käyttövuosikymmenten jälkeen. Yksityisasiakkaille työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Huoltoja ja korjauksia

– LVI-laitteita pitää huoltaa säännöllisesti, ja joskus on myös korjauksen aika. Kesäaika on yleensä hyvä vaihe tehdä putkiremontteja, LVI-Kallaveden Putki Oy:n yrittäjä Joni Madetoja muistuttaa.
Termostaattien säädöt ja uusimiset sekä viemäreiden aukaisut ovat yleisiä huoltotöitä etenkin iäkkäissä kiinteistöissä. LVI-Kallaveden Putki Oy osaa huollot ja korjaukset, lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennukset, viemäröinnit, viemärinavaukset ja viemäreiden kuvaukset, sadevesikaivojen sulatukset sekä vesikiertoisen lattialämmityksen asennukset.
– Viemäritöissä erittäin hyvänä työkalunamme on tehokas, nykyaikainen kuvauslaitteisto. Jos viemäreissä on ongelmia, tällainen kuvaus kannattaa ehdottomasti tehdä, jotta asiaa päästään selvittämään nopeasti.

Palveluasenne kohdallaan

LVI-Kallaveden Putki Oy palvelee kaikkia asiakkaita, olipa kyseessä pikaiset huoltotyöt tai aikaa vaativa pienurakka. Pieni toimija on ketterä, joustava ja luotettava.
Yrityksen työn ja toiminnan korkea laatu perustuu alan pitkään kokemukseen, vahvaan ammattitaitoon ja hyvään palveluasenteeseen. Yritykselle on myönnetty kotimaisen työn avainlipputunnus, ja tehdylle työlle annetaan aina takuu.

LVI-Kallaveden Putki Oy

Kisällinkuja 12, 70780 Kuopio
puh. 040 057 2267
ma – pe 7 – 16
info@lvikallavedenputki.fi
www.lvikallavedenputki.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa