Valikko Sulje

Monipuoliset ratkaisut remontointiin

Kylpyhuoneryhmiin ja tulisijoihin pääsee tutustumaan omilla osastoillaan, Esko Tikkanen kertoo peilistä kurkatessaan.

Kuopion Uunissa ja Kaakelissa asioiminen on helppoa. Saman katon alta löytyvät tulisijat ja tapetit, maalit, lattiapäällysteet sekä keraamiset laatat ja kylpyhuonekalusteet.

Myymälässä on yli 700 neliön tilat, joka mahdollistaa laajan tuotteiden esillepanon. Runsautta ja monipuolisuutta löytyy muun muassa myymälän laajentuneelta tulisijaosastolta. Osastolle kannattaa poiketa, sillä mallitakkoja myydään ajoittain poistohinnoilla.

– Paikan päällä voi tutustua yli 50 tulisijaan. Osa tulisijoista on toiminnassa olevia takkoja, joita voi testata ihan käytännössä. Valikoimiimme kuuluvat Conturan, Nordpeisin ja Nunna Uunin takat sekä uunit, yrittäjä ja tulisija-asiantuntija Esko Tikkanen kertoo.

Monipuoliset merkit ja laajat valikoimat

Saman katon alta löytyvät myös tapetit, maalit, lattiapäällysteet ja keraamiset laatat. Suurin osa laatoista on yrityksen omaa maahantuontia, mikä takaa laajan ja kohtuuhintaisen valikoiman. Laattojen runsas esillepano myymälässä helpottaa valintaa.

Omaa silmää eniten miellyttävät valinnat löytyvät parhaiten paikan päällä malistoihin ja materiaaleihin tutustumalla sekä ammattitaitoisten myyjien avustuksella.

– Kannattaa kysyä myös meidän sisustussuunnittelupalveluamme ja mahtavaa rahoitustarjousta, Tikkanen vinkkaa.

Takkahuoneen rahoituksen voi saada jopa 12 kuukauden ajaksi ilman korkoa. Rahoitustarjouksen voi hyödyntää myös sisustustuotteisiin.

Maalit ulko- ja sisäkäyttöön

Uuni ja Kaakeli on myös Värisilmä-liike, joten sisä- ja ulkomaaleja löytyy lähes rajaton sävyvalikoima.

– Kesän kynnyksellä on paras aika ryhtyä talon maalaukseen. Meiltä löytyvät muun muassa Virtasen maalit, jotka sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön, Esko Tikkanen opastaa.

Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
puh. 017 336 3361
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
uunijakaakeli.com