Valikko Sulje

Monipuolisia rakennuspalveluja yksityisille ja yrityksille

Rakennustyö Arto Hirvosen ammattitaitoisten kirvesmiesten työn laatuun ja palveluun voi luottaa ja asiakkaan talonrakennusprojektit ovat kokonaisuudessaan vastuullisissa käsissä. Arto Hirvonen (vas.) ja Rauno Rautiainen kuvattiin Itkonniemen vanhalla vaneritehtaalla.

Yksilöllisiä omakotitaloja, remontteja, aliurakointia ja toimitilamuutoksia. Rakennustyö Arto Hirvonen Oy tarjoaa monipuolisia rakennuspalveluja niin yksityisasiakkaille kuin rakennusliikkeille.

Pohjois-Savon alueella toimiva Rakennustyö Arto Hirvonen työllistää noin 50 henkilöä. Yritys on vakavarainen ja organisaatioltaan kevyt, mutta tarjolla on tilanteen mukaan myös esimerkiksi oman valvonta- ja suunnittelutiimin palvelut.

Noin neljännes yrityksemme töistä koostuu pientalopuolelta, kuten uusien omakotitalojen ja autotallien rakennustöistä. Teemme yksilöllisiä omakotitaloja sekä kivestä että puusta. Hoidamme tarvittaessa kaikki työvaiheet rakennuslupien hakemisesta ja maanrakennustöistä alkaen, toimitusjohtaja Arto Hirvonen kertoo.

Pientalorakentamisen kokonaispalvelua

Yritys tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja ja vaihtoehtoja, joista asiakas voi valita hänelle sopivimman. Pientalorakentamisen kokonaispalvelu on asiakkaan kannalta kätevä, sillä asiakas on usein rakennuttamassa ensimmäistä omakotitaloaan ja monet työvaiheet ja rakennusalan termit voivat olla hänelle vieraita.

– Ammattitaitoisten kirvesmiehiemme työn laatuun ja palveluun voi luottaa ja meillä asiakkaan talonrakennusprojekti on kokonaisuudessaan vastuullisissa käsissä. Tiivis yhteistyö tavarantoimittajien ja suunnittelukumppaneidemme kanssa takaa rakennusprojektin sujuvuuden, työmaakoordinaattori Rauno Rautiainen esittelee.

Rakennustyö Arto Hirvonen tekee niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille myös remontit alkaen pienremonteista aina isoihin kokonaisuuksiin asti. Myös omakotitalojen laajennukset kuuluvat näihin töihin.

Kärängässä sijaitseva kaksikerroksinen rivitalohuoneisto haluttiin jakaa kahdeksi huoneistoksi. Rakennusmies Ville Salmela (vas.), asiakas Tomi Hyttinen ja työmaakoordinaattori Rauno Rautiainen ovat tyytyväisiä remontin lopputulokseen.

Aliurakointia ja toimitilamuutoksia

Merkittävä osa työmaista on aliurakointia ja toimitilamuutoksia, joita yritys tekee useille rakennusliikkeille tunti- tai urakkatöinä. Osaamiseen kuuluvat myös muun muassa kirvesmies- ja raudoitustyöt, valutyöt, elementtiasennukset ja valmisraudoitteet.

Vahva ammattitaito näkyy suurten rakennushankkeiden läpiviemisessä ja yritys tunnetaankin luotettavana aliurakoitsijana monissa Pohjois-Savon kohteissa. Arto Hirvonen kertoo, että yrityksen ammattitaitoiset rakentajat ovat oman alansa rutinoituneita ja taitavia ammattilaisia. Osaamista on tarjolla aina muottirakentamisesta kohteen viimeistelytöihin asti.

– Osaajiemme monipuolinen ammattitaito ja näkemys riittävät varmasti vaativimpiinkin kohteisiin, joten emme pelkää haasteita.

Valmisraudoitteet valmistuvat omassa työhallissa

Yrityksellä on oma betoniraudoitteiden tuotanto Itkonniemellä Kuopiossa. Raudoitushallissa valmistetaan projektikohtaisesti valmisraudoitteita työmaan eri tarpeisiin.

– Valmisraudoitteilla tehostetaan työmaan toimintaa ja kustannustehokkuutta sekä vähennetään merkittävästi työmaan varastointitilan tarvetta. Teemme tarvittaessa työmaan raudoitusten asennukset myös haastaviin kohteisiin ja ammattilaisemme hallitsevat myös luokkahitsaukset, Rauno Rautiainen sanoo.

 

Rakennustyö Arto Hirvonen Oy

Itkonniemenkatu 29 E
70500 Kuopio
puh. 044 544 6368
arto@artohirvonen.fi
www.artohirvonen.fi