Valikko Sulje

Monipuolista ja osaavaa rakentamista

Rakennustyö Roivainen palvelee kaiken kokoisissa projekteissa – vaikka portin asentamisessa. Työmaalla Nikita Paakkunainen (vas.), Riku Roivainen ja Olli Mustonen.

Rakennustyö Roivainen toteuttaa salaojitusten ja maanrakennustöiden lisäksi myös uudis- ja korjausrakennuskohteita.

Salaojat ovat terveen talon perusta, sillä niillä hallitaan maaperän kosteutta rakennusten läheisyydessä. Salaojien tekniseksi käyttöiäksi on määritetty keskimäärin 30-40 vuotta. Tällä hetkellä uusitaan 1970-1980 luvulla rakennettuja salaojituksia, kertoo Riku Roivainen.

– Pääsääntöisesti remontoitavat salaojat ovat kyllä huonossa kunnossa. Täyttöjä on tehty hiekalla, joten tukossahan ne nyt ovat. Toisaalta kaikissa kohteissamme ei välttämättä ole salaojia ollenkaan. Niitä ei ole aikoinaan koettu tarpeelliseksi tehdä. Monissa 50 vuotta sitten rakennetuissa taloissa on lisäksi valesokkeli, joiden kosteusvaurioita korjataan kengittämällä sokkeli uudestaan.

Rakennustyö Roivaisen erikoisosaamista ovat maanrakennus ja salaojitus. Salaojaremontteja yritys tekee tyypillisesti taloyhtiöille.

– Yleensä salaojaremontin yhteydessä laitetaan myös kaikki piha-alueet kuntoon, rofiloidaan pihat ja lisätään sadevesikaivoja. Monesti samalla rakennetaan myös valmius sähköautojen lataukselle.

Osaamista eri tarpeisiin

Rakennustyö Roivainen toteuttaa laidasta laitaan erilaisia kohteita myös uudis- ja korjausrakentamisen puolella. Yhteyttä voi ottaa millaisessa projektissa tahansa.

– Vahvuutemme on monipuolisuus. Työntekijät pystyvät muuntautumaan monenlaiseen hommaan. Tarvittaessa tekijöitä löytyy verkostostamme esimerkiksi sähkö- tai putkitöihin.

Siilinjärveltä käsin yritys palvelee koko Pohjois-Savon alueella, mutta urakoita on toteutettu valtakunnallisestikin pääkaupunkiseutua myöten. Tänäkin kesänä Rakennustyö Roivaisen miehet näkee salaojatyömailla ja pihahommissa. Kohteesta riippuen salaojaremontti voi kestää kolmisenkin kuukautta.

– Remonteissa on monta vaihetta seinänvarsien auki kaivamisesta putkien asentamiseen ja lopuksi nurmialueiden viimeistelyyn. Kyllä siinä isommissa kohteissa voi kesä hurahtaa, Riku Roivainen toteaa.

 

Rakennustyö Roivainen Oy

Metsontie 12, 71800 Siilinjärvi
puh. 045 883 7200
rt.roivainen@gmail.com
rakennustyoroivainen.fi