Valikko Sulje

Naulaa ja naputa laatutyökaluilla

Työkalut löytyvät Toolsilta vaativaankin käyttöön, Mikko Sairanen ja Panu Tiihonen lupaavat.

Työvaatteiden ja henkilösuojainten asiantuntija Grolls sekä teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja Tools yhdistyivät maaliskuussa. Kuopiossa avattiin Suomen ensimmäinen Grollsin ja Toolsin yhteismyymälä tutussa Grollsin osoitteessa Suvannontie 7. Virallisia avajaisia vietettiin syyskuun vaihtuessa lokakuuksi.

Grollsilla on työvaatteiden ja henkilösuojainten laaja skaala ja osaaminen, mukaan luettuna paino- ja brodeerauspalvelut. Toolsin alaa ovat esimerkiksi käsityökalut, sähkötyökalut, hydrauliikka sekä hionnan ja lastuavan työstön tarvikkeet. Valikoimaa tukee henkilöstön asiantuntemus ja tuotetietämys. Kuopion uusi Tools on 29. Suomessa, Grollseja on Kuopion lisäksi kuudessa muussa kaupungissa. Brändi on erittäin vahva myös Ruotsissa ja Norjassa.

Ammattilaisten luottokumppani

Myymäläpäällikkö Mikko Sairanen kertoo, että sekä Tools että Grolls myyvät kestävää laatua ammattilaiskäyttöön.
– Vaatepuolella meillä on omassa tuotannossa laatumerkkejä kuten Björnkläder, Gesto, Univern ja lisäksi toimimme jälleenmyyjänä leppävirtalaiselle Dimexille. Jalkinepuolella Jalas, Sievi ja Gesto ovat kärkimerkkimme. Kaikki varusteet on tehty vaativiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön. Kun vaatteet on kehitetty öljynporauslautoille ja kalastusaluksille alun perin, kestävät ne varmasti Suomenkin olosuhteissa. Toolsin valikoimassa pätee sama kuvio eli laatu edellä mennään. Meiltä löytyy markkinoiden huippulaatua muun muassa Milwaukeelta ja Boschsilta, Sairanen kertoo.

Räätälöidyt palvelut

Laadukaskaan valikoima ei riitä, mikäli palvelu
ei pelaa. Toolsilta asiakas saa joustavan ja monipuolisen palvelukokonaisuuden, joka on suunniteltu ammattiasiakkaiden tarpeisiin tiukkojen aikataulujen puitteissa.
– Myymälä, sen palvelu ja valikoimat on tärkeä osa, mutta teemme myös kenttämyyntiä työmailla. Verkkokaupan voi räätälöidä kunkin asiakkaan omia tarpeita vastaavaksi ja lisäksi erilaiset Smart Service -ratkaisut kontti-
ja kaappimyymälöineen optimoivat tavaran kulkua asiakkaalle. Ammattilaisen aika on kallista ja siksi meille on kunnia-asia tarjota ripeää täsmäpalvelua. Jo tässä myymälässä on tarjolla noin 15 000 nimikettä ja keskusvarastolta löytyy kymmeniätuhansia tuotteita lisää päivän toimitusajalla.
Grolls ja Tools hakevat pitkäkestoisia kumppanuuksia ja yhdistyminen tuo erinomaiset edellytykset palvella asiakkaita laaja-alaisesti ja entistäkin tehokkaammin.

Yksilöidyt tekstiilit nopeasti

Grollsin painatus- ja brodeerauspalveluilla yritys saa työntekijöidensä varusteet selkeästi erottuviksi työmailla. Grollsilla yksilöityjä asusteita ei tarvitse odotella viikkokausia, vaan uusi työntekijä saa asianmukaisen asun lyhyellä toimitusajalla.
– Sopimusasiakkaan logot ja tunnukset ovat meillä valmiina, joten uusia vaatteita on helppo saada vaikka yksittäiskappaleina, aina tarpeen mukaan. Asiakkaan ei tarvitse pitää itse suurta vaatevarastoa, meiltä löytyvät nopeasti oikeankokoiset varusteet ajanmukaisilla logoilla ja vaatteet saa jopa heti mukaan, Mikko Sairanen lupaa.

Oman firman logolla varustetut laadukkaat työasusteet Grolls toimittaa nopealla aikataululla. Laura Valkeapää ja Evilla Kapanen eivät kauaa aikaile, kun logo on takin selkämyksessä ja pysyy. 

Tools Finland Oy

Suvannontie 7
707800 Kuopio
puh. 050 465 6099
ma – pe 7.30 – 17
kuopio@grolls.fi
www.grolls.fi
www.tools.fi