Valikko Sulje

Nohevaa nuohouspalvelua

Pasi Liukkonen nuohoojan tutulla työpisteellä. Katolle kiivetään työvälineiden kanssa edelleen perinteiseen tapaan.

Yrittäjä Pasi Liukkonen kertoo yhden miehen nuohousyrityksensä saavuttaneen nopeasti paljon vakioasiakkaita koko toiminta-alueella. Vuonna 2019 perustettu Laatunuohous Liukkonen toimii laajalla alueella Vehmersalmelta ja Leppävirralta Keiteleelle ja Maaningan, Pielaveden sekä Tervon-Vesannon seuduille.
– Luottamus ja toimitusvarmuus ovat hyvän asiakaspalvelun tärkeitä elementtejä. Työt hoitaa aina tuttu mies ja asiakas tietää mitä saa ja millä hinnalla. Tarjoan kustannustehokasta ja hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyistä nuohouspalvelua, niinpä asiakkaisiini kuuluu jo toista tuhatta kotitaloutta, yrittäjä Pasi Liukkonen kertoo.

Laatutyötä kohtuuhinnoin

Nuohouspalveluita tarvitaan säännöllisesti, siksi palvelukokonaisuuden on oltava selkeä. Laatunuohous Liukkonen myös hinnoittelee palvelunsa ilman piilokuluja. Käyntimaksu on kaikille sama paikkakunnasta riippumatta eikä erillisiä matkakuluja laskuteta.
– Kierrokseen mahtuu monta kohdetta ja töitä tehdään vuoden ympäri, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Modernit maksutavat ovat käytössä ja homma kuittautuu helposti vaikkapa Mobile Payn tai Klarnan kautta. Laatutyö ja tyytyväinen asiakas ovat minulle ykkösjuttuja, Pasi Liukkonen linjaa.

Laatunuohous Liukkonen

Pasi Liukkonen 044 231 3593
pasi.liukkonen@laatunuohous.fi
www.laatunuohous.fi