Valikko Sulje

Nyt on värien aika

Kuopion Uunin ja Kaakelin tapettiosastolta löytyy lukuisia tunnettuja merkkejä, kuten Casadeco, Boråstapeter, Maricken, Eijffinger, Cole & Son ja Sandberg, Tarja Pesonen (vas.) ja Sari Hiltunen kertovat.

Enää ei tarvitse kodin sisustuksessakaan tyytyä tavalliseen. Kuopion Uunin ja Kaakelin monipuolisista valikoimista löytyy kaikki, mitä kodin tai mökin sisustaja tarvitsee. Valikoimista löytyy väriä ja sopivat sävyt niin hillittyyn kuin räiskyvämpään makuun.

Kuopion Uunissa ja Kaakelissa asioiminen on helppoa, sillä saman katon alta löytyvät niin tapetit, maalit, lattiapäällysteet ja keraamiset laatat kuin tulisijat, kylpyhuonekalusteet ja saunatkin. Omaa silmää parhaiten miellyttävät valinnat löytyvät parhaiten paikan päällä mallistoihin tutustumalla sekä ammattitaitoisten myyjien avustuksella.
Sisustussuunnittelija Tarja Pesonen kertoo, että tapeteissa näkyy voimakkaasti luontoteema, kuten kukat, kasvit ja luonnonläheiset värit.
– Tapetteja valitessa mallikirjoja voi lainata myös kotiin mukaan, jolloin kuoseja ja värejä pääsee vertailemaan oikeassa valaistuksessa ja ympäristössä, Sari Hiltunen muistuttaa.

Rouheutta ja nrustiikkia laattoihin

Myös laatoissa suositaan nyt rohkeaa ja persoonallista ilmettä. Hiltunen ja Pesonen kertovat, että laattavalikoimista löytyy nyt väriä, rouheutta ja rustiikkia.
– Suuren kylpyhuonelaatat ovat olleet pitkään suosittuja, mutta nyt laatoissa löytyy myös hyvinkin pieniä laattoja. Oletpa suuren tai pienen ystävä, kaikkia laattakokoja löytyy.

Väriä elämään

Maalaus on helppo ja tapa tuoda väriä ja uutta ilmettä kotiin.
– Olemme myös Värisilmä-liike, josta löytyy rajaton sävyvalikoima sisä- ja ulkomaaleja Unelmien värit -sävykokoelmasta, Esko Tikkanen kertoo.
Uuni ja Kaakeli edustaa myös kotimaisen Coloria Greenline -sarjan ekologisia sisämaaleja. Vesiohenteiset, hengittävät, muovittomat ja hajuttomat maalit auttavat parantamaan sisäilman laatua ja kohottavat sisätilojen hygieniatasoa. Greenline-maaleja on saatavana täyshimmeänä, himmeänä sekä puolihimmeänä ja niitä voi sävyttää useimpien sävykarttojen mukaan.

Kuopion Uunin ja Kaakelin takkanäyttelyssä on esillä yli 40 erilaista takkamallia.

Kuopion Uuni ja Kaakeli

Kolmisopentie 16, 70780 Kuopio
puh. 017 366 3361
ma – pe 9 – 17, la 10 – 14
Varasto palvelee: ma – pe 9 – 17
muut ajat sovittavissa.
asiakaspalvelu@uunijakaakeli.com
www.uunijakaakeli.com
Seuraa meitä somessa