Valikko Sulje

Pellistä vaikka mitä

Pellillä saa helposti näyttäviä pintoja sisustukseen. Ravintola Bokan Emir Dzafče on tyytyväinen ilmeikkääseen punaiseen seinään.

Mitä pellistä ei voi tehdä, sitä ei tarvita. PeltiKii pistää pellit paikalleen, olipa kyse sitten perinteisestä saumakatosta tai sisustuksen pikanteista yksityiskohdista.

Pelti on perinteinen, kestävä ja muotoilultaan monipuolinen materiaali, jonka käyttöä puoltaa niin toiminnalliset ominaisuudet, helppous kuin estetiikkakin. PeltiKii Palvelu toteuttaa erilaiset peltityöt ja -designtuotteet kaikenlaisiin kohteisiin.
– Perinteistä peltisepän käsityötä mittatilaustyönä, Kuopiosta käsin vaikka maailmanääriin, yrittäjä Markus Kauhanen linjaa.

Pelti on näyttävä sisustuselementti

PeltiKiin osaamista voi bongata ympäri kaupunkia yllättävistäkin paikoista, kuten ravintoloista. Kuopion satamassa sijaitsevan Ravintola Bokan yksi tavaramerkeistä on komea punainen peltiseinä.
– Pellillä saa nopeasti ja edullisesti tehtyä isoja ja näyttäviä pintoja. Lisäksi se on helppohoitoinen materiaali. Pellillä saa luotua tilaan helposti ilmettä, joten se on sekä käytännöllinen valinta että karkkia silmille. Kun ammattilainen on tekemässä asennusta, tulee myös pistorasioiden ympärykset ja muut haastavat kohdat pellitettyä siististi, Markus muistuttaa.

Tiski kuparista ja tähtiä tuikkimaan

Ravintolatilassa helppohoitoisuuteen ja hygieenisyyteen on kiinnitettävä erityistä huomiota. Antibakteerinen kupari valikoitui tiskin ja hyllyjen materiaaliksi myös Pizzeria Sorrentossa Snellmaninkadulla.
Uusitun ravintolasalin katseenvangitsija on Napolista tuotu uusi pizzauuni, joka näkyy avokeittiöstä hyvin myös salin puolelle. Pitkä tiski haluttiin saada toistamaan samaa kuparin sävyä.
– Ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta kupari on myös erittäin käytännöllinen valinta tiskiin.
Isojen pintojen lisäksi pellistä on mahdollista tehdä myös hyvin yksityiskohtaisiakin elementtejä sisustukseen. Ravintola Glorian alakerrassa katse kannattaa suunnata kattoon. Sieltä nimittäin löytyy PeltiKiin tekemät tähdet katosta tuikkimasta, pellistä tehtyinä, tietenkin.

Elämänkestävät katot

Yritys taitaa niin isot kuin pienet peltiratkaisut ja sillä on mittava kokemus kattorakentajana. PeltiKii Palvelu rakentaakin vahvalla osaamisella perinteiset, elämää ja säätä kestävät konesaumakatot niin omakotitaloihin kuin suurempiinkin kohteisiin.


Sorrenton uusi kuparitiski on Peltikii Palvelun käsialaa. Paco Nucci (vas.) opastaa vuorostaan Markus Kauhaselle oikeita pizzanpaiston otteita.

Aitokatto by
PeltiKii Palvelu

puh. 044 546 0256
www.peltikii.fi