Valikko Sulje

Pientaloja asiakkaiden tarpeisiin

Yrityksen ammattitaitoiset osaajat tekevät tinkimätöntä laatua. Matti Saastamoinen asentaa laipion koolausta.

Rakennuspalvelu J. Heide Oy rakentaa pari- ja rivitaloja perustajaurakoijana. Asiakastyytyväisyys perustuu rakentamisen hyvään laatuun, kohtuulliseen hintaan ja pitäviin aikatauluihin.

Alexander Boman ja Elli-Noora Piirainen etsivät ensiasunnokseen uudiskohdetta noin 30 kilometrin säteellä Kuopiosta ja kävivät katsomassa joitakin kohteita.
Rakennusliike J. Heide Oy rakensi silloin Toivalaan paritaloa, johon oli tulossa olohuoneen, keittiön ja kolme makuuhuonetta käsittävät asunnot.

Omaan asuntoon etuajassa

– Rakennuksen perustustyöt olivat käynnissä, kun kävimme ensimmäisen kerran taloa katsomassa. Asuinseutu vaikutti mukavalta ja lähistöllä on useita lapsiperheitä. Rakennuspalvelu Heiden palvelu oli alusta lähtien hyvää, sillä ennen kaupantekoa saimme myös käydä katsomassa samanlaista valmista kohdetta, Boman ja Piirainen kertovat.
– Saimmekin kaupat tehdyiksi aika pian ja asuntomme valmistui hieman etuajassa. Muutto vuokrakaksiosta Kuopio keskustasta paritaloon Toivalaan oli meille melkoinen muutos, mutta sinänsä muuttaminen ei ollut kovin hankalaa.
Boman ja Piirainen ovat tyytyväisiä asuntoonsa ja sen hankintaan. Uusi asunto miellyttää ja nyt on kasvavalle vauvallekin riittävästi tilaa.

Viestintä sujunut hyvin

– Saimme päättää itse asunnon sisäpinnoista ja sisustusmateriaaleista. Esittely- ja hankintavaihe sujui hyvin, työn jälki on siistiä, ja hinta on kohtuullinen. Viestintä rakentamisen etenemisestä sujui koko ajan hyvin ja saimme Jussilta hyvin tietoja hankkeen aikataulusta.
Rakennuskohteen viimeistelyyn kuuluu myös nurmikon laitto. Boman ja Piirainen suunnittelevat pienen puutarhan laittoa omalle pihalleen. Paritalon ja sen tontin hallinta perustuvat hallinnanjakosopimukseen, ja tontille sopisi myös vaikkapa yhteinen ulkovarasto naapurin kanssa.

Laatua kohtuullisella hinnalla

Rakennuspalvelu J. Heide Oy rakentaa pari- ja rivitaloja perustajaurakoijana. Uusia koteja on valmistunut, rakenteilla ja suunnittelussa Kuopion ja Siilinjärven alueelle nytkin useita. Yleensä rakennusvaiheessa on aina neljä-viisi kohdetta.
– Rakennamme taloja ja teemme niistä kaupat suoraan ostajien kanssa. Panostamme laadukkaaseen rakentamiseen ja saamme aikataulut soviteltua järkeviksi. Hyvä laatu ja kohtuullinen hinta ovat aina olleet toimintamme tunnusmerkkejä, yrittäjä Jussi Heide kertoo.
Yrityksen toiminta perustuu niin työn kuin materiaalienkin osalta tinkimättömään laatuun ja ammattitaitoisten rakennusalan osaajien tiimiin.
– Sen minkä lupaamme, myös pidämme. Tekemisemme ei perustu ylisuuriin lupauksiin tai epärealistisiin aikatauluihin. Materiaaleista tai työtavoista emme tingi, korkealaatuinen lopputulos on meille kunnia-asia.

Rakennusalalla kova vauhti

Rakennuspalvelu J. Heide Oy työllistää tällä hetkellä noin 15 työntekijää. Yritys tekee kohteensa yleensä paikan päällä ja myös myy ne itse.
Jussi Heiden mukaan uusien asuntojen kysyntä on kovaa ja hinnat ovat nousussa. Hintakehitys perustuu osittain siihen, että puutavara ja monet muut materiaalit ovat kallistuneet lyhyessä ajassa huomattavasti.

Rakennuspalvelu J. Heide Oy rakentaa pari- ja rivitaloja perustajaurakoijana Kuopion ja Siilinjärven alueelle.

Rakennuspalvelu
J. Heide Oy
Oppipojantie 7
71800 Siilinjärvi
ma – pe klo 7 – 16
puh. 045 843 3158
rakennuspalvelujheide@gmail.com
www.rakennuspalvelujheide.fi