Valikko Sulje

Pientalojen putkistot nykyaikaiseen kuntoon

Atte Korhonen (vas.) ja Niko Karvonen uusivat remontissa lämmitys- ja käyttövesiputkiston.

Lämmitysjärjestelmien remontit on kätevintä tehdä lämmityskauden ulkopuolella. LVI-Kallaveden Putki Oy tekee putkiremontit ammattitaitoisesti. Yritys myös myy ja asentaa CTC-ilma-vesilämpöpumppuja.

LVI-Kallaveden Putken toiminta perustuu alan pitkään kokemukseen, rautaiseen ammattitaitoon ja hyvään palveluasenteeseen. Yrityksellä on kotimaisen työn avainlipputunnus, ja tehdylle työlle annetaan aina takuu.

Joustavaa palvelua

Ketteränä, joustavana ja luotettavana LVI-alan toimijana yritys palvelee niin taloyhtiöitä, yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita, olipa kyseessä pikaiset huoltotyöt tai aikaa vaativa pienurakka.
Palveluihin kuuluvat omakotitalojen putkiremontit ja lämmönsiirtimien vaihdot, huolto- ja korjaustyöt, lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennukset, viemäröinnit, viemärinavaukset ja viemäreiden kuvaukset sekä vesikiertoisen lattialämmityksen asennukset.
Yksityisasiakkaille työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Lämmitysjärjestelmä uusiksi

Esimerkiksi omakotitalossa käytetyistä materiaaleista riippuen putkien käyttöikä on yleensä 30 – 40 vuotta. Lämmitys- ja käyttövesiputkiston remontissa vanhat putket ja lämmityspatterit puretaan pois ja patterilämmitys voidaan vaihtaa vesikiertoiseksi lattialämmitykseksi.
Mikäli talossa on öljylämmitys, se voidaan korvata ilma-vesilämpöpumpulla. LVI-Kallaveden Putki Oy vastaa asiakkaidensa kysyntään myymällä ja asentamalla nykyaikaisia CTC-ilma-vesilämpöpumppuja.
Remontin aikataulu on pitkälti kohdekohtainen. Käyttövesiputkien vaihtaminen vie vain pari päivää, mutta lattialämmityksen asentaminen valutöineen vaatii jo jonkin aikaa.

Remonttiin tarjolla avustusta

– Isot lämmitysjärjestelmäremontit on kätevintä tehdä lämmityskauden ulkopuolella. Hyvä ennakkosuunnittelu on tarpeen, se säästää aikaa ja kustannuksia, yrittäjä Joni Madetoja sanoo.
– Kannattaa myös huomata, että ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla ELY-keskuksen avustusta tai Aran energia-avustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

LVI-Kallaveden Putki Oy

Kisällinkuja 12
70780 Kuopio
puh. 0400 572 267
ma – pe 7 – 16
info@lvikallavedenputki.fi
www.lvikallavedenputki.fi