Valikko Sulje

Putket kuntoon ja nukut yösi paremmin

LVI-Kallaveden Putken Niko Karvonen juottaa putket kuntoon ammattitaidolla.

Kuopion Pirtin alueella omakotitalon etupihalla komeilee mainoskyltti ja pari LVI-Kallaveden Putki Oy:n autoa. Menossa on tyypillinen omakotitalon työkohde, jossa uusitaan talon käyttövesiputkisto, vesikalusteet ja lämmönjakokeskus.

Talon edustalla mainoskyltin slogan kiteyttää perinteikkään LVI-yrityksen toiminta-ajatuksen: ”Laita kotisi putkiasiat kuntoon, niin nukut yösi paremmin”.
Yrittäjä Joni Madetoja kannustaakin kiinteistönomistajia tarkistamaan LVI-laitteet ja putkistot, etteivät huolet vie yöunia.
– Asiat on hyvä hoitaa etukäteen ennen kuin pamahtaa. Ensi kesän remontteja kannattaa varata alkutalven aikana, muistuttaa Madetoja.
Yrityksellä hommia on riittänyt. Korona-aika on jopa kasvattanut liiketoimintaa.
– Ihmiset eivät ole pistäneet rahoja matkailuun vaan laittaneet kotejaan kuntoon.
Madetoja sanoo, että nyt remonttikohteet ovat 1980-90-luvun taloja.
– Kun talolle tulee 30 vuotta ikää, niin kannattaa miettiä putkiston korjausta. Me autamme siinä. Ensin katsotaan ja kartoitetaan tilanne ja sitten tehdään suunnitelma. Kenellekään ei remonttia tuputeta.
Säännöllinen huolto ja ajoissa tehty putkiremontti säästää isommalta harmilta. Näin talven kynnyksellä on hyvä tarkastaa lämpöasiat; tarvitseeko patterit ja lämpöverkostoa uusia?
LVI-remonttien osalta on syytä olla ajoissa liikkeellä. Jos mielii ensi kesänä pistää putkia kuntoon, niin nyt syksyllä kannattaa jo suunnitella ja viimeistään talvella laittaa projekti tulille.

Monipuolinen yritys

Kuopiolaisen LVI-yrityksen palveluja ovat huolto- ja korjaustyöt, lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennukset, viemäröinnit, viemärinavaukset, ilma-vesilämpöpumppujen asennukset sekä viemäreiden kuvaukset.
LVI-Kallaveden Putki Oy:n asiakkaita ovat yksityistaloudet, yritykset ja taloyhtiöt. Yritys on saanut suomalaisen työn avainlipun.
– Työmme koostuu pikaisista huoltokeikoista pienurakointiin. Olemme täyden palvelun LVI-yritys, jolle tärkeää on paikallisuus ja kotimainen työ, kiteyttää Madetoja.


LVI-Kallaveden Putki Oy:n yrittäjä Joni Madetoja kannustaa ihmisiä tekemään putkiremontin ennen kuin on liian myöhäistä ja pamahtaa.

LVI-Kallaveden Putki Oy

Kisällinkuja 12, 70780 Kuopio
puh. 040 057 2267
ma – pe 7 – 16
info@lvikallavedenputki.fi
www.lvikallavedenputki.fi