Valikko Sulje

Puuseppää aina tarvitaan

Ismo Silvennoinen pohjaa työnsä perinteisiin kädentaitoihin, mutta moderneilla työkaluilla ja työtavoilla.

Kuopion Sisustusasennus on erikoistunut rakennusprojektien viimeistelytöihin uudis- ja saneerauskohteissa. Yritys tunnetaan viimeistellystä työnjäljestä ja pitävistä aikatauluista.

Ismo Silvennoinen perusti Muotopuu Oy:n vuonna 2021 ja pian sille aputoiminimeksi Kuopion Sisustusasennuksen. Silvennoinen on kokenut rakennusalan erikoisosaaja, joka toimii myös joensuulaisen EriKaihtimen edustajayrittäjänä.

– Palveluvalikoimamme on tällä hetkellä varsin monipuolinen, sillä teemme niin uudis- kuin saneerauskohteisiin väliseinätyöt, lattia-asennukset, ovi ja ikkuna-asennukset, höyrynsulkukittaukset, paneloinnit, varuste- ja kiintokalusteasennukset, sekä listoitukset ja muut tarvittavat sisustuskirvesmiehen- ja puusepäntyöt.

– Erityisesti listoituksilla on ollut työurallani tärkeä rooli, niistä on kertynyt 20 vuoden vankka kokemus ja osaaminen. Listoitus on tarkkuutta vaativa työvaihe, jonka siisti lopputulos vaatii ammattitaitoa, Silvennoinen kertoo ja muistuttaa myös aikataulutuksen tärkeydestä.

Tarvittaessa myös huonekalut saavat uuden ilmeen.

Kuopion Sisustusasennus tekee työnsä kustannustehokkaasti, mutta aina työn laatu tärkeimpänä kriteerinä. Hyvin suunniteltu on huolella tehty, ja vanha totuus pätee kaikenlaisiin kohteisiin. Urakat suunnitellaan aina niin, että asiakkaan normaali elämä saneerauskohteissa häiriintyy mahdollisimman vähän. Aikataulutukseen on syytä jättää pelivaraa, mutta aika on rahaa.

Sauna on kodin sielu

Silvennoisen erikoisalaa on myös yksi kodin tärkeimmistä paikoista eli sauna.

– Sauna on meille suomalaisille lähes pyhä paikka, ja sen suunnitteluun ja rakentamiseen suhtaudutaan asian vaatimalla vakavuudella. Materiaaleja, valaistusratkaisuja, kiuasmalleja ja laudetyyppejä on nykyään laaja valikoima erikokoisiin saunoihin. Kun sauna on ajatuksella suunniteltu ja rakennettu, on se hintansa arvoinen investointi jopa vuosikymmeniksi.

– Myös vanhojen saunojen saneeraus kuuluu osaamiseemme, esimerkiksi kesämökkien saunoja on usein tarpeen päivittää. Se on järkevää, sillä kunnon sauna parantaa mökin käyttö- ja myös mahdollista myyntiarvoa tuntuvasti, Silvennoinen muistuttaa.

Tämän saunan Kuopion Sisustusasennus rakensi omakotitaloon Pirtin kaupunginosassa. Materiaalit ja valaistus luovat rauhallisen tunnelman.

Muotopuu/Kuopion Sisustusasennus

Ajajantie 3 70780 Kuopio
Ismo Silvennoinen
puh. 044 233 5369
asiakaspalvelu@kuopionsisustusasennus.fi
www.kuopionsisustusasennus.fi
www.muotopuu.fi