Valikko Sulje

Rakentajan luottokumppani

STARKin laajasta laattavalikoimasta rakentaja löytää varmasti tarvitsemansa, Jani Hänninen lupaa.

STARK Kuopio on rakentajan ja remontoijan luottokauppa, jonka laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytävät omansa niin ammattirakentaja kuin yksityisasiakaskin.

STARK Kuopio on profiloitunut ammattiasiakkaisiin, huomattava osa liikevaihdosta tulee tämän segmentin kautta, mutta myös kuluttaja-asiakkaat ovat erittäin tärkeä osa kokonaisuutta. Sujuva ja joustava palvelu ammattiasiakkaille on tärkeä painopistealue, ammattirakentajilla tavaran määrä ja sen saannin aikataulut ovat pääsääntöisesti vaativat. Työt eivät voi seistä kauan kauppa-asioinnin takia, siksi palvelun on oltava ripeää ja joustavaa. Tämä on samalla myös yksityisasiakkaan etu, ammattilaisten kaupasta saa takuuvarmasti laatutavaraa ja osaavaa palvelua myös kotiremontoijan ja -rakentajan tarpeisiin.

Tulosta tiimityönä

Jani Hänninen aloitti STARK Kuopiolla myynninpäällikkönä helmikuussa. Espoosta Kuopioon siirtynyt mies on ollut jo kolmatta vuotta STARKin palveluksessa. Etelä-Savon Kangasniemeltä syntyisin oleva myynnin ammattilainen ei ole Kuopiossa kokenut kulttuurishokkia, toimivaan tiimiin on ollut luontevaa liittyä.
– Kysymys on joukkuepelistä. Minun tehtäväni on olla tietoinen mitä eturintamassa tapahtuu sekä taustalla asiakaspalvelun tukena ja apuna kaikin tavoin. Tulosta tehdään yhdessä ja haasteita ratkotaan porukalla. Kaikilla tässä tiimissä on omat vahvuutensa ja niiden mukaan roolitukset muovautuvat. Yksi on kassalla loistava, toinen hallitsee varaston kuin omat taskunsa ja kolmas voi olla asiakaspalvelun joustava ammattilainen. Kaikki tukevat toisiaan niin omassa yksikössä kuin koko STARK-ketjun sisälläkin. Tämä takaa myös sen, että asiakas saa aina parhaan mahdollisen palvelun, Hänninen linjaa.

Luottamus syntyy asiantuntemuksesta

STARK Kuopiolla on erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Kokeneimmilla työvuosia on takana yli kolmekymmentä ja uusinkin tulokas tekee hommia kolmentoista vuoden kokemuksella. Yrityspuolella kauppaa tehdään hyvin usein juuri sen oman luottomyyjän kanssa. Pitkissä asiakkuuksissa koko STARKin tiimi tulee kuitenkin tutuksi. Asiointi käy sujuvasti, vaikka se tutuin kaveri olisikin vapaapäivällä.
– Ydinasia on luottamus. Asiakas tilaa tavaraa ja voi olla varma, että haluttu tuote tulee ajallaan. Luottamus ei synny itsestään, vaan käytännön kautta ja erilaisten persoonien vuorovaikutuksesta. Moderni rautakauppa ei nuku koskaan ja yhteishenki koostuu huumorista, jämäkkyydestä ja toisten auttamisesta. Palvelun pitää olla osaavaa ja ripeää, Hänninen kertoo.

Keväällä alkavat pihapuuhat

Jani Hänninen muistuttaa myös keväällä alkavasta rakentamisen ajasta. Kohta laitureilla ja terasseilla alkaa tapahtua.
– Meillä on maan laajin terassilautavalikoima ja tarjolla ovat kaikki piharakentamisen elementit terassi- ja laituritarpeista kiveyksiin. Piharakentaminen on jo kauan ollut Ruotsissa ja Tanskassa todella suosittua, ja myös meillä suuntaus on viime vuosina vahvistunut. Rakentamisessa panostetaan nyt nimenomaan laatuun, ja se näkyy myös meidän valikoimissamme. Jos haluaa kisailla, kummalla on komeampi terassi, naapurilla vai omassa pihassa, kannattaa tarvikkeet hakea STARKista, Hänninen vinkkaa.

STARK Kuopio

Suvannontie 12
70780 Kuopio
ma – pe 7 - 19, la 9 – 15
Asiakaspalvelu
puh. 093 541 0000
www.stark-suomi.fi