Valikko Sulje

Rauta tottelee Vuorelan teräsmiehiä

Vuorelan teräsmiehistä Jouni Hiltunen, Hannu Raikonen ja Pasi Oslanus tietävät, miten rauta tottelee alan ammattilaisia.

Metallitaito Oy valmistaa vahvalla ammattitaidolla kevyitä ja raskaita teräsrakenteita sekä putkistoja. Vuorelan teräsmiehillä on vuosien kokemus siitä, miten rauta ja teräs taipuvat osaajien käsissä

Metallitaito valmistaa, asentaa ja huoltaa erilaisia teräsrakenteita, prototyyppejä, teräskomponentteja ja prosessiputkistoja. Toiminnan perusteina ovat korkea laatu ja kustannustehokkaat ratkaisut. Yrityksen työntekijöillä on pitkä työkokemus metallialalta. 

Rakenteita eri kohteisiin

Metallitaito tekee rakenteita isoihin ja pieniin kohteisiin eli esimerkiksi teräsrakenteita teollisuudelle tai kaiteita kerrostaloon. Muita töitä ovat esimerkiksi ritilätasot, auto- ja ulkokatokset, sisäänkäyntikatokset, teräsportaat ja kerrostalojen katoille tulevat iv-konehuoneiden rungot.

– Olemme perinteinen, mutta nykyaikainen levyseppäpaja, jonka laitteet soveltuvat korkealaatuiseen ja tehokkaaseen tuotantoon. Konekantaamme kuuluvat tärkeimmät konepajalaitteet kuten pylväsporakoneet, levyleikkurit, sahat ja särmäyskoneet, yrittäjä Hannu Raikonen kertoo.

Uuden Riistaveden yhtenäiskoulun sisäänkäyntien porraskatosten rungot on Metallitaidon toteuttamat.

Rakenteita eri kohteisiin

Metallitaidolla on tuotannon sisäisen laadunvalvonnan sertifikaatti, joka koskee rakenteellisten, hitsattujen teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistusta.

– Valmistamme ja asennamme CE-merkityt kantavat teräsrakenteet ja -kokoonpanot teollisuuden ja rakennusalan tarpeisiin. Teräsrakenteiden valmistus tapahtuu rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnitelmien pohjalta. Palveluihimme kuuluu myös erilaisten tuotannossa kuluvien teräskomponenttien kunnostaminen ja uusinta.

– Nyt työt ovat paljolti Kuopion alueella ja muualla Pohjois-Savossa, mutta myös esimerkiksi länsirannikolla on tarjoamillemme palveluille kysyntää. Aiomme jatkossa toimia myös sillä suunnalla, Raikonen sanoo.

Metallitaito Oy tarjoaa myös työvoimaa teollisuuden huoltoseisokkeihin. Yritys työllistää Raikosen lisäksi seitsemän työntekijää.

Metallitaito valmistaa ja asentaa tilauksesta muun muassa kiinteät invaluiskat sisäänkäyntien eteen.

Metallitaito Oy

Nikkarintie 2
70910 Vuorela
puh. 044 275 2718
ma – to 7 – 15.30, pe 7 – 14.30
info@metallitaito.fi
www.metallitaito.fi