Valikko Sulje

Remontoijan toimivat ratkaisut Laattapisteen Shop-in-Shopista Carlsonilta

Elämme remonttiprojektia asiakkaan kanssa, jossa kaikki pienetkin asiat ja yksityiskohdat otetaan huomioiduksi, Jaana Leskinen ja Marko Rautaparta kertovat. Suunnittelutyö on tiivistä tiimipeliä, jossa Jaana tekee suunnitelmat sekä ehdotelmat materiaalivalintoihin. Marko puolestaan opastaa rakentamisessa sekä remontteihin liittyvissä kysymyksissä.

Kylpyhuone, sauna ja kodin muut tilat on nyt helppo remontoida kerralla uuteen loistoon. Laattapisteen shop-in-shop-myymälä palvelee nyt yksityisasiakkaita ja paikallisia rakennusliikkeitä Volttikadun Carlsonilla, josta löytyvät laajat laattavalikoimat ja muut tarvikkeet. Remonttiin on tarjolla myös suunnitteluapua ja Carlsonin monipuolinen rakentamisen tuotteiden valikoima.

Laattapisteen laajiin valikoimiin on helppoa tutustua shop-in-shop-myymälässä.

– Meillä on myynnissä esimerkiksi keraamiset laatat ja luonnonkivet, tekstiilimatot ja -laatat, vinyylilankut ja -laatat sekä monipuolinen valikoima kylpyhuonekalusteita ja -tarvikkeita, Laattapisteen shop-in-shop-vetäjä Jaana Leskinen esittelee.

Kylpyhuone kerralla kuntoon

– Tämän hetken laattakuosien trendit ovat joko hyvinkin voimakas marmorimainen suurlaatta tai kivimäinen taupen ja vaalean värimaailman pinta. Yhä enemmän halutaan käyttää suurlaattoja, joka tuo tilaan yhtenäisyyttä ja helppohoitoisuutta. Ja lisäksi, onhan tämä upean näköinen!

– Remontti kannattaa suunnitella ajoissa. Meiltä saa suunnitteluapua ja myös kustannusarvion erilaisille vaihtoehdoille. Carlsonin suunnittelijat ja rakentamisen ammattilaiset tekevät asiakkaan kanssa suunnitelmat valmiiksi pohjasta pintaan.

Laattapisteen projektimyynti palvelee Itkonniemellä suunnittelijoita ja valtakunnallisia rakennusliikkeitä.

Meiltä löytyvät sopivat laatat jokaiseen tyyliin ja budjettiin.

 

Tarvikkeita remontoijille

Sisustussuunnittelu ja remontointitarvikkeet ja -apu löytyvät nyt siis Carlsonilta saman katon alta.

Marko Rautaparta on kokenut rakentamisen ammattilainen, jolla on vahva asiantuntemus rakennustuotteista. Hän opastaa asiakkaita uudiskohteiden rakentamisessa sekä remonteissa ja materiaaleissa. Marko ja Jaana tekevät yhdessä tiimityötä. Näin asiakas saa kokonaisuuden, jossa tuotteet sopivat varmasti yhteen.

– Asiakkaan kannalta helppo ja luotettava toimintatapa on se, että kokonaisuus tilataan Carlsonilta, jolloin projekti etenee sujuvasti ja kohteeseen saadaan hyvät ja kestävät ratkaisut, Rautaparta mainitsee.

Carlson suunnittelee ja toimittaa materiaalit myös uudiskohteisiin keittiöineen yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. – Suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, koska joidenkin materiaalien tai tuotteiden toimitusajat voivat nyt olla totuttua pidemmät. Me tiedämme nämä pullonkaulat ja voimme tarvittaessa myös etsiä ja toimittaa korvaavia materiaaleja.

 

Energiansäästöä eri tavoin

Kodin remontilla voidaan myös tavoitella energiansäästöä. Esimerkiksi uudet, vettä säästävät vesihanat, nykyaikaiset valaisimet ja puulämmitteiset kiukaat ovat kysyttyjä ratkaisuja.

– Energiaa halutaan säästää hankkimalla kevyttakkoja ja muuttamalla sähkökiukaita puulämmitteisiksi kiukaiksi. Tähänkin muutokseen voi kysyä meiltä neuvoa ja hankkia remonttiin sopivat tarvikkeet, Rautaparta sanoo. Myös pientalojen yläpohjan lisäeristys esimerkiksi puhallusvillalla on monen talonomistajan suunnitelmissa.

Rahoituksella maksuaikaa

Carlsonin rautakauppaliiketoiminnan johtaja Antti Tuokko kertoo, että Carlsonilla on myös monipuoliset vaihtoehdot remontin rahoittamiseen.

– Meillä on ostoihin tarjolla rakentajatili, joka perustuu koontilaskutukseen, ja Carlsonrahoituksella asiakkaamme voi saada maksuaikaa jopa 36 kuukautta. Rahoitushakemuksen voi tehdä kätevästi nettisivujemme kautta.

Puukiuas antaa pehmeät löylyt ja mikä parasta, se säästää myös energiaa! Rautakauppaliiketoiminnan johtaja Antti Tuokko kertoo, että Carlsonin rautakaupasta löydät kattavan valikoiman puukiukaita.

Carlson Rautakauppa

Volttikatu 1B 70700 Kuopio
puh. 045 7881 4733
ma – pe 7 – 18, la 9 – 15
jaana.leskinen@carlson.fi
www.carlson.fi