Valikko Sulje

Remontti ei riko arkea

Elä hättäele, ee pölise! Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka toteuttaa sisätilaremontit siististi, muut tilat tarkoin suojaten. Työnjohtaja Markus Linninen ja asiakas Roosa Nevaharju peukuttavat töiden etenemiselle.

Moni arkailee sisätilaremontin aloittamista pölyä peläten ja kaaosta kavahtaen. Hyvin suunniteltu ja ammattilaisten tekemä remontti on positiivinen yllätys, kun siistiä lopputulosta ovat edeltäneet arkea mahdollisimman vähän häirinneet työvaiheet.

Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka on vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden erikoisosaaja, mutta yrityksen palvelut ovat huomattavasti laajemmat. Kotitalouksille ja taloyhtiöille tarjottavat saneeraus- ja remonttipalvelut kasvattavat koko ajan osuuttaan yrityksen toiminnasta.

– Keittiö- ja kylpyhuoneremontit, pintaremontit sekä peruskorjaukset tehdään kokemuksella ja ammattitaidolla, aluepäällikkö Mauri Kouvalainen kertoo laaja-alaisesta osaamisesta.

Vakuutusyhtiöiden kanssa yhteistyö on tiivistä vesi- ja muiden vahinkojen korjauksen tiimoilta.

– Näiden töiden yhteydessä ilmenee usein muutakin remonttitarvetta. Keittiö tai kylppäri tai molemmat on kustannustehokasta pistää uuteen uskoon samalla kertaa. Tietenkin teemme näitä remontteja ihan omina projekteinaankin.

Kouvalainen oikaisee myös pari vastaan tullutta väärinkäsitystä.

– Silloin tällöin joku on arvellut nimemme perusteella meidän toimivan vain Pohjois-Suomessa ja korjaavan pelkätään vesivahinkoja. Todellisuudessa toimipisteemme löytyvät Kuopiosta, Siilinjärveltä, Iisalmesta ja Kajaanista, eli ihan paikallisia rakennusalan ammattilaisia olemme kaikkki.

Remontit siististi ja ripeästi

Sisätilaremonttien osaajana Pohjois-Suomen Kuivaustekniikalla on omat vahvuutensa. Nykyään asiakkaat arvostavat onnistunutta aikataulutusta ja asiakkaan asumismukavuuden huomioivia työtapoja, sanoo työnjohtaja Markus Linninen.

– Kun projekti alkaa, se tehdään loppuun asti ripeästi eikä välillä poukkoilla muilla työmailla. Oikeat työtavat ja -ajat ovat tärkeitä. Myös aktiivinen tiedottaminen on tärkeä elementti, asiakkaan on oltava koko ajan ajan tasalla työn edistymisestä.

Asiakkaan elämänrytmi huomioidaan ja meluisimmat osiot suoritetaan sopivassa kohdassa.

– Työkohteet eristetään ja näin pyritään mahdollistamaan asuminen muissa huoneissa mahdollisimman häiriöttömästi. Hyväll suojauksella myös ylimääräisen pölyn kulkeutuminen muualle asuntoon minimoidaan.

Töitä tarjolla

Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka on osa Oulun Kuivaustekniikka Groupia. Tärkeä osa kokonaisuutta on helmikuussa toimintansa aloittanut KT-henkilöstöpalvelu, joka rekrytoi uusia osaajia.

– Lisäosaajille on kysyntää Kuopionkin alueella. Meillä on myös jatkuva valtakunnallinen rekry käynnissä eri tehtäviin. Se omalta osaltaan turvaa palvelulupauksemme toteutumisen. Lisätietoa avoinna olevista työpaikoista löytyy osoitteesta kthp.fi, Mauri Kouvalainen vinkkaa.

Aluepäällikkö Mauri Kouvalainen sanoo, että uusien osaajien löytämiseksi on käynnissä valtakunnallinen rekry.

Pohjois-Suomen Kuivaustekniikka Oy

Takojantie 14, 70900 Toivala
puh. 010 739 5503
aluepäällikkö Mauri Kouvalainen
puh. 040 526 1872
kuivaustekniikka.info
kthp.fi