Valikko Sulje

Sähköt kuntoon kotona ja mökillä

Pientalon, loma-asunnon ja rivitalon sähkösuunnitelmat on hyvä laatia ajoissa jo nyt talven aikana, Lasse Herranen muistuttaa.

Sähköurakointi Lasse Herranen suunnittelee ja asentaa sähköt, aurinkosähköjärjestelmät ja sähköautojen latausasemat yksityisille rakentajille ja remontoijille sekä taloyhtiöille Kuopion ja Savonlinnan talousalueilla.

Pientalon, loma-asunnon ja rivitalon sähkösuunnitelmat on hyvä laatia ajoissa jo nyt talven aikana. Näin voidaan varata kesää varten asentajia ja saada työt valmiiksi aiotun aikataulun mukaisesti.
Sähköurakointi Lasse Herranen Oy toimii Kuopiossa ja Savonlinnassa. Yritys tekee sähkösuunnittelut, -asennukset ja -urakoinnit, ja asiakkaina ovat pääasiassa yksityiset rakentajat ja taloyhtiöt.

Monipuolisia työkohteita

– Yleisimmät kohteemme ovat omakotitalot ja kesämökit. Teemme myös pienremontteja, mutta toisaalta meillä on kokemusta myös isoista työkohteista. Viime talvena toteutimme esimerkiksi yli 1 000 asuinneliön suuruisen lomakohteen sähkösuunnittelun ja asennukset Saimaan saaressa, yrittäjä Lasse Herranen kertoo.
– Uudiskohteiden lisäksi meitä työllistävät myös remontit. Monia uusia, käytännöllisiä, arkea tukevia ratkaisuja ei suunnitteluvaiheessa välttämättä ole aikoinaan otettu huomioon, joten päivitämme vanhat sähkökeskukset ja asennamme tarvittaessa lisää valoja ja pistorasioita.

Sähköä auringosta autoiluunkin

Sähköurakointi Lasse Herranen suunnittelee ja asentaa myös aurinkosähköjärjestelmät niin kotiin kuin loma-asuntoihin.
Aurinkopaneelit keräävät energiaa myös silloin, kun aurinko ei paista täydeltä terältä. Järjestelmän kunnossapitokustannukset ovat hyvin pienet, ja aurinkosähköllä voidaan kattaa merkittävä osuus omakotitalon tai kesämökin sähköntarpeesta.
– Asennamme myös sähköautojen latausasemia. Järjestelmä on tärkeää valita käyttäjien ja kiinteistön mukaan, jotta asema on mahdollisimman tehokas ja edullinen. Suunnittelussa otetaan huomioon esimerkiksi kiinteistön sähköjärjestelmän ikä ja kunto ja arvioidaan kaapeleiden ja pääkeskuksen uusimistarve, Herranen sanoo.
Herranen muistuttaa, että sähkötöistä on tarjolla kotitalousvähennys, joka kannattaa hyödyntää.

Sähköurakointi
Lasse Herranen Oy

Tietäjäntie 5, 70900 Toivala
puh. 0400 700 628
lasse@lasseherranen.com
www.lasseherranen.com