Valikko Sulje

Siilin Putkipojat laittaa lvi-asiat kuntoon

Lvi-asentaja Eetu Puustinen lähtee ”keikalle” uusimaan omakotitalon vesihanoja.

Siilin Putkipojat on täyden palvelun lvi-liike, joka toteuttaa monipuolisesti alan urakoita. Yrityksen lvi-tarvikemyymälässä on yli 2 000 tuotetta, ja jos jotain sattuisi puuttumaan, ne saadaan tarvittaessa lyhyellä, perustarvikkeissa noin vuorokauden toimitusajalla.

Yrityksen pääala on lvi-urakointi, kuten käyttövesiputkien saneeraus, lämmitysjärjestelmien uudistaminen sekä ilmavesi- ja maalämpöpumppujen asennus. Myös pienet lvi-työt, kuten hanojen ja WC-laitteiden huollot ja asennukset onnistuvat. Lämpöpumpuissa päämerkkinä on ruotsalainen CTC.

Siilin Putkipojilla on vakaa asiakaspiiri, johon kuuluu yksityisiä talonomistajia ja taloyhtiöitä sekä yrityksiä ja maatiloja.

Ongelmanratkaisu onnistuu

– Olemme yli 30 vuotta toiminut perheyritys, jonka toiminta perustuu hyvään ja asiantuntevaan palveluun. Meillä asiakasta palvelee alaan perehtynyt lvi-myyjä, joten ongelmaan löydetään kyllä ratkaisu. Asiakkaalle myydään oikeat osat ja annetaan vielä mukaan ohjeet asennukseen, Marko Mäkipelto kertoo.

Urakointikohteissa käydään ensin katselmuskäynnillä. Asiakkaan kanssa tehdään toimintasuunnitelma ja katsotaan tarkasti mitä osia tarvitaan, minkä jälkeen voidaan laskea tarjous tai kustannusarvio.

– Siilin Putkipojat on myös tunnettu huoltoliike. Ennen talven tuloa kannattaakin huollattaa lämmitysjärjestelmät kuntoon ja muista  myös vesikiertoisen lämmityksen venttiilien ja termostaattien huollot. Meiltä onnistuvat myös öljypoltinhuollot ja -korjaukset.

Siilin Putkipojat Oy

Oppipojantie 7, 71800 Siilinjärvi
ma – pe 8.30 – 16.30
puh. 017 462 4500
posti@siilinputkipojat.fi
www.siilinputkipojat.fi