Valikko Sulje

Siisteyden ammattilaiset

Toimitusjohtaja Aila Kalske kävi tervehtimässä Pankkopolku 8:n työmaalla loppusiivousta tekevää ryhmäänsä. Ukrainalaisnuorukaiset Andrii Polumestnyi ja Oleksandr Volodn nappasivat pomonsa kultatuoliin. RP-Karmin Hannu Haaranen kuittaa siivousurakan onnistuneeksi.

Savon Siivouspalvelu Oy huolehtii niin kotien, yritysten kuin rakennuskohteiden siisteydestä yli 30 vuoden kokemuksella. Osaava ja palvelualtis henkilökunta hoitaa työt tarkasti ja aina aikataulussa.

Savon Siivouspalvelu on erikoistunut toimitila- ja rakennussiivoukseen. Yritysten lisäksi asiakkaita ovat toki myös yksityiset kotitaloudet. Savon Siivouspalvelu tekee suursiivoukset, ikkunanpesut, lattioiden vahaukset, tekstiilipesut sekä huolehtii niin yleisestä järjestyksestä kuin loppusiivouksesta.

Osaavat tekijät

Toimitusjohtaja Aila Kalske kertoo, että Savon Siivouspalvelun kohteissa käyvät pääsääntöisesti aina samat siivoajat. Uudet työntekijät kiertävät aina ensin kokeneempien mukana perehtymässä ja kohteisiin tutustumassa.

– Perehdytys on tärkeää työn laadun varmistamiseksi. Useimmiten se sujuu vaivattomasti, aivan kuten uusina kavereina tiimiin tulleilla Ukrainan pojilla. Heillä työt sujuvat ripeästi ja työn jälki on erinomainen. Oli ilo saada heidät hommiin Savon Siivouspalvelulle. Kieliongelmiakaan ei ole ollut, Google-kääntäjä on hoitanut tulkkaushommat. Minunkin sukujuureni ovat menetetyssä Karjalassa Salmissa.

Onnistunut siivous on huomaamaton

Siivous toimii parhaiten, kun lopputulos on siisti, mutta itse työ käy lähes huomaamattomasti. Kun paikat pysyvät puhtaina eikä siitä koidu häiriöitä yrityksen omalle toiminnalle, homma toimii suunnitellusti.

– Siivoussopimusta tehdessä huomioidaan aina tapauskohtaisesti kohteiden erilaisuus, asiakkaan tarpeet, kohteen vaatimat hygieniavaatimukset, tilojen yleinen kunto sekä käyttötarkoitus. Rakennussiivouksessa on erilaiset haasteet kuin toimistoissa ja kotitalouksissa, mutta lopputavoite eli siisti kohde on kuitenkin aina sama, Aila Kalske tiivistää.

Savon Siivouspalvelu

Kaivotie 38, 70700 Kuopio
puh. 050 321 6563
yhteydenotot@siivouskuopio.fi
siivouskuopio.fi