Valikko Sulje

Talotekniikan taitajat

Fintecon moniosaajien joukkoon kelpaa kuulua. Kun hommat toimii ja asiakkaat ovat tyytyväisiä, on mukava tehdä töitä toisten ammattilaisten kanssa.

Kuopion Finteco LVIS on paikallinen asiantuntijayritys, jonka osaaminen ja resurssit riittävät isoihinkin kohteisiin. Ammattilaisten porukassa on hyvä tehdä töitä.

Finteco on pitkän linjan kuopiolainen yritys, joka monipuolisen osaamisensa ansiosta pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua talotekniikan saralla rakennusliikkeille ja rakennuttajille, yrityksille, taloyhtiöille sekä kiinteistösijoittajille. Laajaan palveluvalikoimaan kuuluvat talotekniikan palvelut kokonaisvaltaisesti.
– Meihin kannattaa olla yhteydessä, kun tarvitaan koko urakan kokonaistoteutusta tai vastaavasti luotettavaa kumppania tiettyyn työvaiheeseen tai urakan osa-alueeseen. Meiltä löytyvät sähkö-, putki ja IV-osaajat samasta talosta, joten pystymme tarjoamaan töihin kokonaisvaltaisen osaamisen ja monipuolisen tiimin kilpailukykyiseen hintaan, toimitusjohtaja Jani Lankinen kertoo.
Urakoinnin lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat myös huolto- ja kunnossapito sekä varaosapalvelut.
– Huollamme ja korjaamme jätevesi-, pohjavesi- paineenkorotus- ja puhdasvesipumput sekä pumppaamot. Teemme huoltokäyntejä koko Itä-Suomen alueella. Meille voi myös lähettää pumppuja huoltoon.
Lisäksi Finteco huoltaa siivous- ja yhdistelmäkoneet, painepesurit, autopesulaitteet ja kiinteistöpesulaitteet.

Meille kannattaa tulla töihin

Fintecon yli kolmekymmenhenkisessä työyhteisössä työt maistuvat ja henki on hyvä.
– Meillä keskitytään tekemään asiat hyvin ja oikein. Silloin riittää tyytyväisiä asiakkaita ja töitä. Kun pärjätään projekteissa ja tulevaisuus on varmalla pohjalla, on ammattilaisen myös mukava tehdä töitä, Lankinen kuvaa.
Viime kuukausina Fintecon henkilöstöön onkin palkattu uusia vahvistuksia. Lankinen muistuttaa, että ammattilaisille on aina tarvetta.
– Meille kannattaa tulla töihin. Asiat ovat hyvin ja töitä riittää. Mielenkiintoisten kohteiden parissa riittää myös ammatillista haastetta.
Yksi hyvä esimerkki tulevista hankkeista on Neulamäkeen rakennettava uusi pelastusasema. Finteco vastaa kaikesta taloteknisestä suunnittelusta sekä talotekniikan toteutuksesta. Työt alkavat kesällä 2022 ja valmista pitäisi suunnitelmien mukaan olla vuoden 2023 loppuun mennessä.
– Tällaiset kiinnostavat ja vaativat hankkeet kertovat siitä, että osaamiseemme luotetaan ja tilaajat ovat olleet aiempaan työnjälkeen tyytyväisiä, Lankinen toteaa tyytyväisenä.

Osaajat esittelyssä

Taneli Hiltunen, LVI-työnjohtaja
Työ Fintecolla tarjoaa sopivasti haasteita. Työnkuvani on monipuolinen aina urakanlaskusta ja työnjohdosta takuuhuoltojen raportointiin ja kaikkea siltä väliltä. Kehitymme koko ajan, joten töitä tehdään positiivisin mielin. Myös työyhteisö ja henki on meillä hyvä.

Jukka Saukkonen, sähkötyön johtaja
Työnkuvani on sekatyömiehen homma, vastaan kaikista sähkötöistä. Työnkuva on siis monipuolinen, yksitoikkoista ei ole missään vaiheessa. Olen viihtynyt hyvin, sillä Fintecolla olen ollut jo yli kymmenen vuotta. Itse asiassa työsuhde on ollut voimassa jo vuodesta 1996 lähtien, kun aiempi työsuhde siirtyi Sähköfinnelle.

Sami Tikka, LVI-työnjohtaja
Tämä on nuorekas paikka, kiva on olla töissä ja näitä hommia tehdä. Työnkuva on laaja, ja kohteita on monenlaisia: saneerauskohteita ja uudisrakennuksia. Monenlaista saa siis olla tekemässä, eivätkä päivät ole samanlaisia.

Tommi Taskinen, huoltopäällikkö
Vastaan kunnossapito- ja huolto-osastosta. Fintecossa parasta asiakkaan kannalta on palveluiden kokonaisvaltaisuus. Pystymme palvelemaan monipuolisesti ja tavoitamme ison joukon asiakkaita. Meillä on hyvä ja avoin työporukka, kaikkien kanssa tullaan toimeen. Silloin töiden tekeminenkin on mukavaa.

Jani Lankinen, yrittäjä, toimitusjohtaja
Mielestäni meillä on ammattitaitoinen porukka töissä. Silloin on palkitsevaa johtaa yritystä, kun voi luottaa siihen, että hommat hoituvat.

Kuopion Finteco LVIS OY

Itkonniemenkatu 19, 70500 Kuopio
Avoinna ma – pe klo 7.30 – 16.00
puh. 017 176 111
info@finteco.fi
www.finteco.fi