Valikko Sulje

Taloyhtiön taloushallinnon luottoväki

Kirjanpitäjä Terhi Sivonen ja toimistopäällikkö Joonas Kaartinen kuuluvat Kuopion Talokeskuksen taloushallinnon ja kirjanpidon yhdeksän ammattilaisen tiimiin.

Kuopion Talokeskuksen henkilökunta ovat koulutettuja asumisen ammattilaisia. Isännöinnin lisäksi kiinteistönhuolto, remonttipalvelut ja LVIStyöt sekä kattava kirjanpito ja taloushallinto kuuluvat Talokeskuksen palveluihin.

Taloyhtiössä isännöitsijä ei hoida isännöintiin kuuluvaa palvelukokonaisuutta yksin, vaan isännöintipalkkio sisältää useamman hengen työpanoksen myös kirjanpidossa. Ilman taustalla tapahtuvaa taloushallintoa ei kokonaisuus pyöri. Esimerkiksi rahoitusasiat, maksuliikenne, vastike- ja ostoreskontra, palkkahallinto, viranomaisilmoitukset itse kirjanpidon lisäksi ovat ammattilaisten hoidossa.

– Tiedonkulku on läpinäkyvää ja sujuu Talokeskuksen muun väen kanssa saumattomasti, samoin yhteydenpito taloyhtiöihin. Muutama vuosi sitten uudistimme toimintojamme niin, että yksi henkilö hoitaa aina saman taloyhtiön koko taloushallinnon. Tämä on koettu onnistuneeksi ratkaisuksi niin taloyhtiöiden kuin työntekijöidenkin kannalta, toimistopäällikkö Joonas Kaartinen Kuopion Talokeskukselta kertoo.

Töitä tarjolla uusille osaajille

Joonas Kaartinen vinkkaa myös alan työmarkkinoiden otollisesta tilanteesta. Taloushallinnon ja kirjanpidon osaajille on töitä tarjolla myös isännöintitoimistoissa. 

– Meillä Talokeskuksella toimenkuva on varsin monipuolinen. Monipuolisuutta ei kannata säikähtää, sillä työhön perehdytykseen on meillä panostettu. Vaikka tarkkuus ja atk-taidot ovat toki etusijalla, taloushallintomme väki vastaa omalla panoksellaan myös asiakaspalvelumme laadusta. Taloyhtiöiden asukkaat ovat usein suoraan yhteydessä kirjanpitoon.

 

Kuopion Talokeskus Oy

Maaherrankatu 15 – 19
70100 Kuopio
Puh. 017 288 2500
Toimisto arkisin klo 8 – 14,
puhelimitse klo 8 – 16
asiakaspalvelu@kuopiontalokeskus.fi
www.kuopiontalokeskus.fi