Valikko Sulje

Tyyliä trendikkäillä tapeteilla

Erilaiset saniaisen ja peikonlehdet, oksat, puunrungot ja eläinaiheet tapeteissa tuovat luonnon värikylläisyyden myös kodin seinien sisäpuolelle, Juha Martikainen kertoo.

RTV:n runsas ja monipuolinen tapettivalikoima antaa kodin sisustajalle rajattomat mahdollisuudet luoda yksilöllisiä ja persoonallisia sisustusratkaisuja. Tämän vuoden trendi sisustuksessa on maanläheisyys, vihersisustus, aidot materiaalit ja ennen kaikkea oma tyyli.

Kuopion RTV uudisti ilmettään viime syksynä. Kaikki rakentajan, remontoijan ja sisustajan tarvitsema löytyy vaivattomasti. Todella monipuolisiin valikoimiin on helppo tutustua asiantuntevan henkilökunnan opastuksella. Tämä pätee myös tapettiosastolla, missä asiakasta odottaa suorastaan runsaudenpula upeista tapeteista.

Luontoaiheita ja näyttäviä kuoseja

Tapeteissa monimuotoiset luonto- ja kasviaiheet ovat nyt suosittuja. Runsaat kukkakuviot, köynnökset ja herkät lehtisilmut täydentävät suosittua luontoteemaa. Teollisuustyylisen ja rouhean sisustuksen saa loihdittua monipuolisilla betoni-, kivi-, tiili- ja marmorikuoseilla. Myymäläpäällikkö Juha Martikainen kertoo, että ajattomat ja klassiset raita- ja ornamenttitapetit ovat ikisuosikkeja, jotka mahdollistavat harmonisen sisustuskokonaisuuden luomisen.
– Pehmeät geometriset kuviot ja art deco -henkiset kuosit ovat puolestaan minimalistisemman tyylin valintoja. Digitaalisesti valmistetuilla isoilla kuvapaneeleilla loihditaan näyttäviä tehosteseiniä. Nyt panostetaan sisustamiseen ja tapetit ovat luovan sisustajan kustannustehokas elementti, Martikainen muistuttaa.

Yhdistelmävärejä ja maanläheisiä sävyjä

Maanläheiset, murretut ja pehmeät sävyt ovat myös värimaailman suosikkeja. Perinteisten valkoisen ja harmaan rinnalle halutaan nyt beigen ja ruskean sävyjä pehmentämään sisustusta ja luomaan kodikasta tunnelmaa. Beigen ja harmaan yhdistelmä ”greige” onkin tämän hetken todellinen trendiväri. Syvyyttä sisustukseen tuovat mausteiset sävyt eli sinappi/sahrami ja poltettu punaruskea/terracotta.
Vastapainoa maanläheisille lämpimille sävyille tarjoaa vihreä, pirteä keltainen ja pastellisävyistä etenkin vaaleanpunainen. Sininen on myös vahvasti esillä kaikessa sisustamisessa. Käytössä on koko väriskaala meren eri sinisen ja turkoosin sävyistä aina kylmiin jäänsinisiin väreihin. Vaaleilla pinnoilla ajaton musta tuo voimavärinä sopivasti kontrastia.

Täyden palvelun tapettimyymälä

Juha Martikainen kertoo tapettivalikoiman uusiutuvan jatkuvasti. Kaverin seinällä nähty hieno tapetti parin vuoden takaa ei välttämättä enää löydykään suoraan hyllystä.
– Myymälässä on esillä vain osa saatavilla olevista malleista ja loput löytyvät mallikirjoistamme. Valintaa helpottaa, kun etukäteen päättää oman värimaailmansa ja sovittaa kuosit kodin henkeen, tyyliin ja tunnelmaan sopiviksi. Tapettikuosien valikoima antaa tilaa yksilöllisyydelle, omat mieltymykset ovat aina muodissa. Tapetointi on nykyään myös todella helppoa, liimapintaiset tapetit ovat käteviä asentaa. Mikäli asennusapu on tarpeen, löytyy sekin meiltä kuten kaikki tapetoinnissa tarvittava, Juha Martikainen lupaa.

RTV:n laajasta valikoimasta esimer-kiksi Denzon vinyylitapettimallisto on helppo asentaa ja se kestää hyvin pyyhkimistä ja valoa.

RTV-Yhtymä Oy

Kuopion myymälä
Tehdaskatu 8
70620 Kuopio
ma – pe 7 – 18, la 9 – 15
puh. 017 550 2600
www.rtv.fi