Valikko Sulje

Tyylikkäillä lasiratkaisuilla tilaa ja kesää kotiin

Lasiterassit tuovat kotiin tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä.

Kuopion Lasipalvelu toteuttaa toiveidesi mukaiset lasitusratkaisut kokonaisvaltaisena palveluna, avaimet käteen -periaatteella. Olipa kyseessä sitten terassilasitus, lasikattoterassi, lasikaiteet tai vaikkapa saunan ja kylpyhuoneen lasitukset, toteutukset onnistuvat tyylistä ja laadusta tinkimättä niin uudiskohteisiin kuin remontti- ja saneerauskohteisiinkin.

Yrityksen palveluihin kuuluvat terassi- ja parvekelasitukset, alumiinilasikaiteet ja -ovet, lasikattoterassit, saunojen ja pesuhuoneiden lasitukset ja kaikki sisustuksen ja rakennusten ulkosivujen lasitusratkaisut mukaan lukien kaihtimet, markiisit ja rullaverhot.
– Lasimestarillamme Mika Ronkaisella on vuosikymmenten kokemus ja osaaminen alalta, joten kaikki lasituksiin liittyvä rakentaminen onnistuu vankalla ammattitaidolla, projektipäällikkö Teemu Markkanen kertoo.

Laadukkaat kotimaiset tuotteet

Yritys toimii palveluhenkisesti ja laadukkaasti, heti ensimmäisestä yhteydenotosta aina viimeistelyyn asti. Tyytyväinen asiakas on onnistuneen työn merkki, samoin tyylikäs lopputulos, joka on ilo silmälle.
– Asentamiamme tuotteita on vaivaton käyttää ja ne on suunniteltu kestämään. Valikoimassamme olevat Lukkanin, Vihtanin ja Apollonin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotteilla on Avainlippu-merkki osoituksena suomalaisesta työstä.

Lasiterassi tuo viihtyisyyttä

Lasiterassi on käytännöllinen ratkaisu, joka tuo paitsi lisätilaa ja viihtyisyyttä, nostaa myös rakennuksen arvoa.
– Hyvin tehty lasiterassi on tyylikäs yksityiskohta kodissa ja jatkaa terassikautta molemmista päistä kesää. Hyvin suunnitelluilla lasitusratkaisuilla kotiin saadaan lisätilaa käyttöön ympärivuotisesti. Suunnittelemme kokonaisuuden asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä kustannustehokkaat ja tyylikkäät ratkaisut, toimitusjohtaja Olli Lipponen kertoo.
– Toimitusaikataulut pyrimme toteuttamaan ensisijaisesti asiakaslähtöisesti, toki mahdollisuuksien mukaan. Tuotteiden toimitusajat ovat tällä hetkellä noin 4 – 5viikkoa, hän lisää.
– Pelkän terassin lasituksen sijaan toteutamme tarvittaessa myös kokonaan uuden terassin rakentamisen, perustuksista lasituksiin ja aurinkosuojien asennukseen saakka. Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme myös muun muassa rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä toimialueenamme koko Pohjois-Savo, Markkanen muistuttaa.

Vankka ammattitaito, kokemus, palveluhenkisyys sekä laadukkaat kotimaiset tuotteet takaavat onnistuneen lopputuloksen, Mika Ronkainen (vas.), Olli Lipponen (kesk.) ja Teemu Markkanen kertovat.

Kuopion Lasipalvelu

Mika Ronkainen 0400 679 646
www.kuopionlasipalvelu.fi