Valikko Sulje

Uusia rivitaloasuntoja Hiltulanlahteen

Rakennuspalvelu J. Heide on paikallinen yritys, joka rakentaa talot pitkästä tavarasta.

Rakennuspalvelu J. Heiden rivitalot ovat hyvää vauhtia valmistumassa Vanulantie 2:ssa, Hiltulanlahdessa. Tarjolla on jälleen laadukasta ja kohtuuhintaista asumista hyvien liikenneyhteyksien tuntumassa. Rivitaloyhtiö on muuttovalmis maaliskuussa.

Asunto-osakeyhtiö Vanulantie 2:ssa on kahdessa erillisessä rivitalossa 13 asuntoa. Käytännöllisessä yksitasoratkaisussa on tarjolla saunallisia kolmioita ja neliöitä, joiden koko vaihtelee 69,5 – 89 neliön välillä. Yhtiön sijainti on hyvä, ja esimerkiksi Hiltulanlahden koulu on kivenheiton päässä. Myös Matkuksen kauppakeskus on lähellä aluetta.
Talot on tehty paikan päällä niin sanotusti pitkästä tavarasta. Perustusten valmistuttua niiden päälle tehtiin katto aluskatteineen, ja katto nostettiin autonosturilla paikalleen tolppien päälle. Sen jälkeen alkoi seinien teko ja muut rakennusvaiheet.
– Tällä tavoin saimme heti hyvän säänsuojan työmaalle ja olemme voineet keskittyä rauhassa muiden rakenteiden tekoon, työnjohtaja Kari Kukkonen esittelee.

Edullista asumista viihtyisässä kodissa

Vanulantie 2:n asunnot ovat valoisia ja niiden varustetaso on hyvä.
– Sisustuksessa on käytetty hyviä ja kestäviä perusmateriaaleja ja asunnoissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Yhtiössä on maalämpö ja asunnoissa vesikiertoinen lattialämmitys, joten asumiskustannukset ovat edulliset, Kukkonen mainitsee.
Hyvissä ajoin asuntokauppoja tehneet asiakkaat ovat päässeet vaikuttamaan asuntonsa varustetasoon ja halutessaan valitsemaan lisämallistosta esimerkiksi vaihtoehtoisia kaapisto-ovien materiaaleja ja lattiapäällysteitä.
Huoneistoissa on omat piha-alueet terasseineen ja taloyhtiössä on yhteinen leikkipiha. Jokainen osakas voi suunnitella ja toteuttaa omalle tonttiosuudelleen haluamansa istutukset.

Uudisrakentamisen asiantuntija

Rakennuspalvelu J. Heide on vuodesta 2012 asti toiminut paikallinen rakennusliike. Se toteuttaa korkealaatuista uudisrakentamista nykyaikaisin menetelmin ja uusimpia rakennusteknisiä innovaatioita hyödyntäen.
Yritys on rakentanut kymmeniä asuntoja pääasiassa Kuopion ja Siilinjärven alueella vankalla rakennuskokemuksella, avaimet käteen -periaatteella. 
Rakennuspalvelu J. Heide rakentaa pari- ja rivitaloja perustajaurakoijana eli se rakentaa ja tekee kaupat suoraan ostajien kanssa. Asiakkaat maksavat asunnon koko kauppahinnan vasta valmiista asunnosta.

Korkealaatuista jälkeä paikallisilta osaajilta

– Meille tärkeintä toiminnassamme on hyvä asiakastyytyväisyys ja korkealaatuinen työn-jälki sekä kestävällä tavalla rakennettu kokonaisuus. Tähän sisältyvät pitävät aikataulut ja aktiivinen viestintä asiakkaidemme suuntaan, yrittäjä Jussi Heide korostaa.
– Olemme vahvasti paikallinen yritys eli työvoimamme on paikallista ja materiaalit ostetaan mahdollisimman paljon oman alueen yrityksiltä.
Heide kertoo, että heidän yrityksessään ammattimiehet kouluttavat työn ohessa nuorempia rakentajia ja näin oikea asenne, käytännön taidot ja hiljainen tieto siirtyvät uusille tekijöille.

Kari Kukkonen (oik.) ja Matti Saastamoinen tarkistavat piirustuksista rakennuksen yksityiskohtia.

Rakennuspalvelu
J. Heide Oy

Oppipojantie 7, 71800 Siilinjärvi
puh. 045 843 3158
ma – pe klo 7 – 16
rakennuspalvelujheide@gmail.com
www.rakennuspalvelujheide.fi