Valikko Sulje

Vastuullista kiinteistönvälitystä

OP-Kodin tiimi: edessä vasemmalta Toni Kallela, Saara Hujanen ja Justus Malinen, takana vasemmalta Mari Rehn, Saija Miettinen, Minna Antikainen, Markku Peltojoki, Heini Pöyhönen, Hannu Lammi, Sari Kvick, Mari Pohjonen, Hannele Väisänen, Tarja Kovalainen ja Soili Lumilampi.

OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä, jonka vahvuuksia ovat asiantunteva palvelu, paikallisuus, hinta-laatusuhde ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin.

OP Kodin keskeisiä arvoja ovat ihmisläheisyys ja vastuullisuus. OP Koti Itä-Suomi Oy:n toimitusjohtaja(1.4.24 alkaen) Anu Heiskanen toteaa, että asuntokaupoissa on monella tavalla kyse elämän isoista ratkaisuista.

– Haluamme ottaa vastuuta asiakkaamme tulevaisuudesta. Elämme asuntomarkkinassa aikaa, jossa monen perheen haave uudesta kodista muuttuu koon tai sijainnin suhteen. Sama pätee myös asuntoa myydessä, sillä joskus aiempi hinta-arvio ei välttämättä pidä enää paikkaansa.

OP Koti antaa asiakkaalleen eväät suunnitella tulevaisuuttaan turvallisista lähtökohdista. Tehtävänä on auttaa kaikissa kodin vaihtoon liittyvissä asioissa. Heiskanen sanoo, että ei ole oikein antaa asiakkaan budjetoida tulevia ratkaisujaan epärealististen hintaodotusten varaan.

– Meillä on todella kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka löytää ne oikeat ratkaisut olipa kyseessä uuden kodin etsintä, vanhan myyminen tai vaikka vuokra-asumiseen siirtyminen. Meille jokainen asiakas on yhtä tärkeä. Kodille löytyy ostaja, kun hinnoittelu ja markkinointi on hoidettu oikein. Tällä hetkellä erityisen kysyttyjä ovat uudehkot omakotitalot ja rivitalokodit, jotka sopivat tavallisen perheen kukkarolle.

Tukea lapsille ja nuorille – aineettomat kauppalahjat pienten potilaiden hyväksi

OP Kodin vastuullisuusajatteluun kuuluu tuen tarpeessa olevien lasten auttaminen. Jokaisesta toteutuneesta asuntokaupasta OP Koti tekee Lastenklinikoiden Kummeille lahjoituksen, joka kohdennetaan Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

– Lahjoituksilla tuetaan muun muassa potilasviihtyvyyttä, lastentautien tutkimusta sekä lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Kun tekee asuntokaupat kanssamme, on samalla mukana rakentamassa parempaa tulevaisuutta lapsille ja nuorille, Anu Heiskanen kertoo.

– Kuopiossa keskimäärin joka neljäs asuntokauppa tehdään OP Kodin välittämänä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, sillä haluamme jatkossakin olla Itä-Suomen vetovoimaisin kiinteistönvälitysliike sekä Kuopion talousalueen selkeä markkinajohtaja. Tervetuloa kotiin – OP Kotiin, Anu Heiskanen toivottaa.

OP Koti Itä-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Anu Heiskanen

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

Maljalahdenkatu 29-31, 70110 Kuopio
ma–pe 9.30–15.30
puh. 010 258 8505
www.opkoti.kuopio@op.fi
op-koti.fi/kiinteistonvalitys/kuopio