Valikko Sulje

Aetoa ja tuoretta Vuorelasta

Tervetuloa Vuorelan Aeto Myymälä-kahvilaan vaikkapa keittolounaalle tai leipomo-ostoksille, Hanna Niskanen (vas.) ja Saara Mustakangas toivottavat.

Aetoleipuri avasi syyskuussa uuden leipomomyymälän Vuorelassa. Julkulan leipomon taatusti tuoreet ja kotimaiset leivät ja leivonnaiset onkin otettu Etelä-Siilinjärvellä ilolla vastaan.

Aetoleipurin paluu Vuorelaan oli toivottu tapaus niin yrityksen kuin asiakkaiden taholta.
– Olimme täällä viimeksi kymmenen vuotta sitten, ja siitä pitäen meitä on kyselty tänne takaisin. Kun löysimme sopivat tilat, oli päätös helppo tehdä, ja vastaanotto on ollut positiivinen. Tämä on hyvä lisä alueen palveluihin, Hanna Niskanen kertoo.
Liikenteen solmukohdassa sijaitseva leipomomyymälä palvelee niin alueen asukkaita kuin ohikulkijoitakin, sillä myymälä sattuu matkan varrelle, tuletpa sitten Kuopion, Siilinjärven tai Joensuun suunnasta.

Maukas keitto lounaaksi

Julkulan leipomon tuoreen leivän ja erilaisten leivonnaisten lisäksi tarjolla on arkisin keittolounas edulliseen hintaan.
– Lounasta tarjoillaan klo 10.30 – 14, vaihtuvan lounaskeittolistan mukaan ja lisäksi saatavilla on myös salaattilounas. Myymälän vitriinistä löytyy myös herkkua jos jonkinlaista, kaikki taatusti tuoretta ja maukasta, Saara Mustakangas kertoo.
Muista Aetoleipurin myymälöistä poiketen Vuorelassa ovet ovat avoinna myös lauantaisin, joten suolaiset ja makeat lämpimäiset kannattaa käydä hakemassa vaikkapa viikonlopun kunniaksi kahvipöytään.

Tilausleipomo palvelee

Kevät on myös juhlien aikaa. Pääsiäinen on jo kulman takana ja muut juhlat seuraavat heti perässä.
– Meiltä kannattaa tilata kakut ja muut tarjoilut, juhlitaanpa sitten isosti tai pienimuotoisemmin, Niskanen muistuttaa.
Keväällä monet yhdistykset järjestävät myös kevätkokouksiaan.
– Kahvila sopii hyvin myös kokouksiin ja tarjottavat järjestyvät helposti toiveiden mukaan.

Vuorelan Aeto Myymälä-kahvila

Tammirannantie 4, 70910 Vuorela
Ma – Pe 9 – 17, La 10 – 14
puh. 050 919 6975
aeto@aeto.fi, www.aeto.fi
Myös Facebookissa