Valikko Sulje

Aitoja kalakukkomakuja Kuopiosta

Markku Ylihärsilä on laadukkaiden kalakukkojen asialla. Perinteinen kalakukko syntyy käsityönä, sisusherkuissa säästelemättä.

 

 Kuopion Perinnetuote on aitokuopiolainen kalakukkojen valmistaja. Tällä nimellä yritys täytti syksyllä kymmenen vuotta, mutta sen juuret ovat jo ajalta ennen toista maailmansotaa. Aito Perinteinen Tuote -nimisuojan mukaisella reseptillä kalakukkoja leivotaan jo neljännessä polvessa.
Toimitusjohtaja Markku Ylihärsilä kertoo, että aidot, perinteiset valmistusmenetelmät yhdistettynä raaka-aineiden tuoreuteen ja tiukkaan laadunvalvontaan ovat Kuopion Perinnetuotteen toiminnan vankat kulmakivet.
– Lähiseudun raaka-aineet, joista sukupolvelta toiselle siirtyneillä valmistusmenetelmillä tehdään aitoja makuja. Siinä on yksinkertainen reseptimme pärjätä kovasti kilpailluilla markkinoilla. Mitään eksoottisia virityksiä ei tarvita, kalakukot leivotaan vanhaan malliin oikealla voilla, Ylihärsilä linjaa makujen taktiikan.
Kuopion Perinnetuotteen kalakukkoja etsivälle varma paikka on kauppahallin Ykkösherkku. Kalakukkoja ja Kuopion perinnetuotteen kansainvälisesti palkittuja kalatuotteita saa myös hyvin varustetuista marketeista.

Kuopion Perinnetuote Oy

Tototie 4, 70420 Kuopio
puh. 040 545 4233
info@perinnetuote.fi, www.perinnetuote.fi

Ykkösherkku

Kauppahalli , 70100 Kuopio
puh. 040 7621928
ma – pe 9 – 17, la 9 – 15
info@ykkosherkku.fi, www.ykkosherkku.fi