Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Aku & Ada sijaitsee Juustoportissa

Erikoisliikkeet, Pukeutuminen ja muoti

Myymälässä näkyvät sesongit. Nyt saa loistaa! näyttävät Ulla ja Riikka Pitkänen.

Aku & Adan trendikäs vaateliike on Juustoportin liikenneasemalla, joka sijaitsee kauppakeskus Matkuksen läheisyydessä sen liikenneympyrän toisella puolella. Ostoksille on helppo tulla joko julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla 5-tietä pitkin, etelän tai pohjoisen suunnasta. Maksuttomat ja väljät parkkipaikat helpottavat auton kanssa asioimista. Liikkeessä on rauhallinen tunnelma, mikä tekee ostoshetkestä miellyttävän. Vaatteet ovat esillä selkeästi ja koot ovat helposti löydettävissä.

– Meiltä saat myös henkilökohtaista palvelua ja neuvoja asusteiden valinnassa. Asiakas voi tulla vaikka oman vaatteensa kanssa, johon etsimme sopivan parin tai kokonaisuuden, Ulla Pitkänen kertoo.

– Ja oikea vaate on kuitenkin se, josta asiakas tykkää! Tehtävämme on kuunnella asiakasta ja löytää juuri hänelle sopiva vaate. Liikkeessämme on vaihtuva valikoima ympäri vuoden, ja sesongit näkyvät myymälässä omana osanaan. Syksy on värikäs ja juhlakautena saa puolestaan loistaa, Riikka Pitkänen kiteyttää.

p
Aku & Ada

Juustoportti Kuopio 
Naulakatu 2, 70800 Kuopio
ma – pe 10- 18, la 10- 16, su 12 – 16
puh. 040 060 9504
info@akuada.fi
www.akuada.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.